Malesef böyle örnekler var benimde çevremde çok şükür eşim şimdi bile dikkat eder kızımızın yanında ve daha beşaylık bebek birde kız cocuğu cinsiyet farketmez yanlış anlaşılmasın ama dahada dikkat edilmeli benceMillet çoluğuna çocuğuna terbiye öğretir eşim ise çocuğumuza pis kelimeler öğretiyor. Kaç defa uyardım, bağırdım çağırdım yapma etme diye ama beni dinleyen kim. Bak bu çocuk bizim yansımamız biz ne verirsek onu alıyor öğretme diyorum hosuma gidiyor diyor. Salak, pislik, b..klu, eşek g..tlü ne demek yaaa. (aklıma geldikçe çıldırıyorum) 2 yaşında kız çocuğu birde bu. kaç defa aile dşındakilere salak dediğini duydum. ( bize söylediklerini saymıyorum bile )
bi ara internette fenomen olan vermicem benim dğeilmi vermicem diye video vardı. onu izletirdi. o söyledikçe hoşuna gider gülerdi.
dün gecede çocuğu yatıryorum bana pışık yaptı. kimden öğrendin sen bunu dedim. babadan diyo oda. neyse çağırdım eşimi bak ne yapıyo görüyomusun diye. eşimde çocuğa diyoki bak öyle yapılmaz böyle pışık yapıcan diye tekrar gösteriyo pişkin pişkin gülüyo bide çocuk yaptıkça. sinir oluyorum kızlar napıcam ben.
sensizz yukarıdaki lafı söyle sadece arkadaş çok haklı. azıcık aklı varsa dilini tutar.Bildiğimiz Türk babası işte.. 15 yaşına geldiğinde de saygısızlığını gördüğü zaman kızını yerin dibine de sokar.
Bende diyorum bu 3 yaşındaki veletler kreşe gidince nerden küfür öğreniyor.Millet çoluğuna çocuğuna terbiye öğretir eşim ise çocuğumuza pis kelimeler öğretiyor. Kaç defa uyardım, bağırdım çağırdım yapma etme diye ama beni dinleyen kim. Bak bu çocuk bizim yansımamız biz ne verirsek onu alıyor öğretme diyorum hosuma gidiyor diyor. Salak, pislik, b..klu, eşek g..tlü ne demek yaaa. (aklıma geldikçe çıldırıyorum) 2 yaşında kız çocuğu birde bu. kaç defa aile dşındakilere salak dediğini duydum. ( bize söylediklerini saymıyorum bile )
bi ara internette fenomen olan vermicem benim dğeilmi vermicem diye video vardı. onu izletirdi. o söyledikçe hoşuna gider gülerdi.
dün gecede çocuğu yatıryorum bana pışık yaptı. kimden öğrendin sen bunu dedim. babadan diyo oda. neyse çağırdım eşimi bak ne yapıyo görüyomusun diye. eşimde çocuğa diyoki bak öyle yapılmaz böyle pışık yapıcan diye tekrar gösteriyo pişkin pişkin gülüyo bide çocuk yaptıkça. sinir oluyorum kızlar napıcam ben.
Millet çoluğuna çocuğuna terbiye öğretir eşim ise çocuğumuza pis kelimeler öğretiyor. Kaç defa uyardım, bağırdım çağırdım yapma etme diye ama beni dinleyen kim. Bak bu çocuk bizim yansımamız biz ne verirsek onu alıyor öğretme diyorum hosuma gidiyor diyor. Salak, pislik, b..klu, eşek g..tlü ne demek yaaa. (aklıma geldikçe çıldırıyorum) 2 yaşında kız çocuğu birde bu. kaç defa aile dşındakilere salak dediğini duydum. ( bize söylediklerini saymıyorum bile )
Tamam da adam düne kadar ağzına küfür almaz, sonra çocuk doğunca birden bire küfürbaz olmamıştır
Eşin baştan beri böyleymiş bence, çocuğuna da kendi bildiğini öğretecek
işte konu sahibinin kocasının buna benzer bir şey yaşayıp yerin dibine geçmesi lazımBenim esim mac falan seyrederken kufur ediyor kizimin yaninda da evde teror estiriyordum. Gunlerce konusmuyordum tersliyordum. Yine tutamiyordu kendini. En son kizim amcasinin kiziyla telefonda konusurken babasina alsana baba senle konusmak istiyomus dedi , babasi da isim var kizim konusamam diyince bizim bicirik Eylul babam senin ağzına s...cak dedi telefonu kapatti ikimizde sok olduk. O gun bugundur kufur duymadim esimin ağzından.
Allah askina nesi hosuna gidiyormus esek g.tlu demenin. ? Ne bicim kafalar var Allahım