Millet bana bir yardımcı olabilir mısınız?

Hanımlar,
dini yorumlara girmeyelim, konu sahibesi lütfen siz de inanca dayandırmayın yaşadıklarınızı, üsluplara dikkat edelim.


Hamile değilsiniz ama adet düzensizliklerinizin altında bir sebep olabilir, ergenlik döneminde reg olalı henüz 1-2 yıl olmuşsa düzensizlikler normaldir ama ağır diyet, beslenme bozukluğu, hormonal bozukluk vb yaşamıyorsanız 50-70 gün arası değişen aralıklarla görülen regl pek normal sayılmaz, düzensizlikleriniz için jinekolojik muayeneden geçmeniz gerekiyor, bir de ellayı şeker gibi yutmayın, bonibon değil o, mide bulantısı, ishal, baş ağrısı, baş dönmesi, meme hassasiyeti, kasıklarda ve karında ağrı, yoğun regl, ağrılı regl ve regl gecikmesine yol açan, hormon dengesini alt üst eden bir ilacı kullanmak yerine ille de ilişkiye gireceğim diyorsanız size uygun daha münasip doğum kontrol metodlarına başvurun, kaldı ki beni ilgilendirmez ama henüz 17 yaşındasınız, bazı şeyleri erkenden yaşayıp tüketmeyin, ileri de üzülürsünüz sonra.
 
Adet düzensizliği için doktora git normal değil bu durum. Ergenlikte normalmiş demek cahillikten başka bir şey değil. Bedenimizdeki her şeyin bir önemi var dikkat et. Ayrıca ella her istediğinde yutulmaz. Eczaneden ella alabiliyorsan testte alıp yapabilirsin buraya sorana kadar. Ayrıca hamile değilsn
 
bunun bok oldugunu anladıysan bir daha yapmazsın inşallah,
kan testi yaptırmaya çalış ,
Anladığım kadarıyla yarım yamal okumuşsunuz. Test yaptım zaten negatif çıktı. Ve ergenlikte adet düzensizliği normal birşey. Bizzat araştırmış biriyim. Agresif ve yarım yamalak okuyup yorum yapacağınıza hiç yapmayın.
 



Adet günlerin sencede anormal değil mi? Annem doktor demişsin hiç baktırdın mı yumurtalıklarına ne bileyim bir sorun olabilir umarım yoktur.
Yani kaç yaşında sex yaparsın buna biz bir şey demeyiz zaten olan olmuş keşke daha olgun bir dönemde kendini kadın gibi hissettiğinizde yapsaydınız .. Bence bir dr gidin hem içiniz rahat eder hem adetinix için uzmanla görüşebilirsiniz söylediğiniz günler her ne kadar ergenlik dönemi de olsa fazla .
 

aa olur mu öyle şey.
anasına kadar dil uzatılıp hakaret edilince zaman geri geliyor yaşanmamış oluyor
 
Ben okurken atlamış olabilirim bu şekilde uyarman ne hoş Daha fena yorum yapardım da senin yüzünden banlanmak istemiyorum. Sinirle anca bu kadarı geldi elimden
 
Sınırınızı farklı yerde çıkarmanızı tavsiye ederim. Agresifleşene bu şekilde yorum yapılır. Siz kalkıp başkasına cahil derseniz canımlı bir yorum beklemeyin.
Ben okurken atlamış olabilirim bu şekilde uyarman ne hoş Daha fena yorum yapardım da senin yüzünden banlanmak istemiyorum. Sinirle anca bu kadarı geldi elimden
 
*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
Hamile değilsiniz rahat olun. Bugün yarın gelir adet
 
bende pre nasıl yırtılıyor onu merak ediyorum.
20 senelik pre kullanıcısıyım bir kerede yırtılmaz mı yahu

evladım sende adet düzensizliğin için doktora git. hamile değilsin merak etme.
Valla cok beter yirtiliyor ya allah gostermesin yani

17 yasindasin iliskiye girmissin partnerin kac yasinda.
 
prezervatıf nasıl yırtılır bırı bana anlatsın ya
hamıle degılsın pco ıcın doktora gıtmelısın ılac tedavısı verecektır
 
O d

17 yaşında
Ikinizde cok gencsiniz. Ben evlilik disiniliskiye karsi degilim. Esimle uzun sure beraber yasadik evlenmeden once. Ama 27 yasindaydik 17 degil. Bazi seyleri cok erken yasamissin ve illaki pisman olacaksin. 17 yasimda yaptigim herseyi simdi ne salakmisim diye aniyorum cunku.
Bak simdi sana sunu soyleyeyim. Farz et ki hamile kaldin. Yada ortaya cikti. Once partnerini tutuklayacaklar biliyorsun degil mi. Cunku henuz resit degilsin ve bunun adi istismar.

Dahada kotusu kullandigin ilac. Cok ciddi bir hormon yukluyor bunyene ve sen henuz ergenliktesin. Umarim bu hormon yuku kalici bir hasar birakmaz ureme sisteminde.

Illa ki iliskiye devam edecegiz diyorsanda dogum kontrol hapi dene.
 
büyük ihtimal hamile değilsin ama yine de kan testi yaptır için rahatlasın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…