bunun bok oldugunu anladıysan bir daha yapmazsın inşallah,
kan testi yaptırmaya çalış ,
Anladığım kadarıyla yarım yamal okumuşsunuz. Test yaptım zaten negatif çıktı. Ve ergenlikte adet düzensizliği normal birşey. Bizzat araştırmış biriyim. Agresif ve yarım yamalak okuyup yorum yapacağınıza hiç yapmayın.Adet düzensizliği için doktora git normal değil bu durum. Ergenlikte normalmiş demek cahillikten başka bir şey değil. Bedenimizdeki her şeyin bir önemi var dikkat et. Ayrıca ella her istediğinde yutulmaz. Eczaneden ella alabiliyorsan testte alıp yapabilirsin buraya sorana kadar. Ayrıca hamile değilsn
Sevgilimle ilişkiye girdim prezervatif yırtıldı. 2 saat içinde ella içtim ilk hafta hiçbir sorunum olmadı 2 3. Haftalar ishal baş dönmesi iştah kesilmesi yaşadım. Hani test yapıcam âdetlerim düzensiz 70 günde 50 günde bir oluyorum. Şuan ilişkinin üzerinden 32 gün geçti. En son adetim de 36 gün önce bitti. 2 gün öncede test yaptım negatif 1 hafta sonra yine yapıcam. Göğüs ağrısı çekiyorum çok fazla. Bu ellanın bana yardımı dokunur mu?
Ya kızlar yargılayınca olanları değiştirebiliyor musunuz? Kız bir şey danışmış, herkes ah ah vah vah, yani olan olmuş. Hadi dese ki "böyle bir şey yaşamayı düşünüyorum, sizce erken mi?" filan diye o zaman konuşursunuz. Şu anki durumda gereksiz laf kalabalığı.
Lara ,adetlerin düzensiz olabilir ama ilişkinin üzerinden 32 gün geçti diyorsun, olsa çıkardı testte. Ben hamile kaldığımda ilişkiden 9 gün sonra gördüm çizgiyi. Yani çok büyük ihtimalle hamile değilsin, merak etme.
Ben okurken atlamış olabilirim bu şekilde uyarman ne hoşAnladığım kadarıyla yarım yamal okumuşsunuz. Test yaptım zaten negatif çıktı. Ve ergenlikte adet düzensizliği normal birşey. Bizzat araştırmış biriyim. Agresif ve yarım yamalak okuyup yorum yapacağınıza hiç yapmayın.
Ben okurken atlamış olabilirim bu şekilde uyarman ne hoşDaha fena yorum yapardım da senin yüzünden banlanmak istemiyorum. Sinirle anca bu kadarı geldi elimden
Hamile değilsiniz rahat olun. Bugün yarın gelir adet*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
Valla cok beter yirtiliyor yabende pre nasıl yırtılıyor onu merak ediyorum.
20 senelik pre kullanıcısıyım bir kerede yırtılmaz mı yahu
evladım sende adet düzensizliğin için doktora git. hamile değilsin merak etme.
17 yaşındaValla cok beter yirtiliyor yaallah gostermesin yani
17 yasindasin iliskiye girmissin partnerin kac yasinda.
Ikinizde cok gencsiniz. Ben evlilik disiniliskiye karsi degilim. Esimle uzun sure beraber yasadik evlenmeden once. Ama 27 yasindaydik 17 degil. Bazi seyleri cok erken yasamissin ve illaki pisman olacaksin. 17 yasimda yaptigim herseyi simdi ne salakmisim diye aniyorum cunku.O d
17 yaşında
Oldu mademSınırınızı farklı yerde çıkarmanızı tavsiye ederim. Agresifleşene bu şekilde yorum yapılır. Siz kalkıp başkasına cahil derseniz canımlı bir yorum beklemeyin.
büyük ihtimal hamile değilsin ama yine de kan testi yaptır için rahatlasınSevgilimle ilişkiye girdim prezervatif yırtıldı. 2 saat içinde ella içtim ilk hafta hiçbir sorunum olmadı 2 3. Haftalar ishal baş dönmesi iştah kesilmesi yaşadım. Hani test yapıcam âdetlerim düzensiz 70 günde 50 günde bir oluyorum. Şuan ilişkinin üzerinden 32 gün geçti. En son adetim de 36 gün önce bitti. 2 gün öncede test yaptım negatif 1 hafta sonra yine yapıcam. Göğüs ağrısı çekiyorum çok fazla. Bu ellanın bana yardımı dokunur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?