*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarımBişey merak ediyorum. Ben öyle bi ihtimal olsa direk sağlık ocağı ne ilim hastane vs. Kesin sonuç alasıya kadar bi taraflarımı yırtarım. Buraya gelip yazmak vakit kaybı
Daha 17 yasindasin kizim okusana zamani gelince zaten yasayacaksin. Cocuksun sen daha*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
17. Bildiğim 17*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
Farkında olman güzel.Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
Bişey merak ediyorum. Ben öyle bi ihtimal olsa direk sağlık ocağı ne ilim hastane vs. Kesin sonuç alasıya kadar bi taraflarımı yırtarım. Buraya gelip yazmak vakit kaybı
17 yaşında acaba hamilemiyim ?diye düşünmek için ne kadar erken*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
Noption iyi misin?
Kalitesiz aldıysa ondandırbende pre nasıl yırtılıyor onu merak ediyorum.
20 senelik pre kullanıcısıyım bir kerede yırtılmaz mı yahu
evladım sende adet düzensizliğin için doktora git. hamile değilsin merak etme.
bende pre nasıl yırtılıyor onu merak ediyorum.
Noption iyi misin?
Kaptan yeni düştü jeton. Ben sana bişey söyleyeyim preyide ben gecen sene bi komedi programında, doktor eldivenini eline takamayınca adam herkes gülmüştü. Neden diye arastirirken pyle ogrenmistim.Millet 17 de preleri deliyor
İnanç açısından bu tür şeylere olumsuz yaklaşmam inançsız biriyim. Bilimsel olarak cinselliğin en uygun yaşı 16 19 arasıdır. Üstü anormal kabul edilir. Toplumda oluşmuş tabular var bunları yıkamazsınız. Ha ayriyetten çok gereki birşey miydi? Değildi. Yaşamak istedim karşıyı sevdiğimden dolayı. Bunun içinde değmezdi. Kötü açıdan bakmakta istemiyorum bir tecrübe olarak bana döndü. İlk sevgilimdi bana yaklaşım biçimi çok güzeldi sürekli sevdiğini kanıtlamaya çalışıyordu. Tecrübesizliğimden herşey bu kadar erken oldu onu bi hata olarak görüyorumnasıl bir şevk ile birlikte olduysanız artık, yırtılmış olması anormal. git kan testi yaptır korkuyosanda bidaha böyle işlere kalkışma. 17 yaş nedir anlamıyorum siz ne yiyip içiyosunuzda bu kadar erken yaşamk istiyosunuz herşeyi.
Adet düzensizliği ergenlik döneminde normal diye okumuştum.bende pre nasıl yırtılıyor onu merak ediyorum.
Sevgilin 18 yaşından küçük olduğunu biliyor mu? Hemen polisi arayalıö ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?