Millet bana bir yardımcı olabilir mısınız?

Derya220

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
30
3
1
Sevgilimle ilişkiye girdim prezervatif yırtıldı. 2 saat içinde ella içtim ilk hafta hiçbir sorunum olmadı 2 3. Haftalar ishal baş dönmesi iştah kesilmesi yaşadım. Hani test yapıcam âdetlerim düzensiz 70 günde 50 günde bir oluyorum. Şuan ilişkinin üzerinden 32 gün geçti. En son adetim de 36 gün önce bitti. 2 gün öncede test yaptım negatif 1 hafta sonra yine yapıcam. Göğüs ağrısı çekiyorum çok fazla. Bu ellanın bana yardımı dokunur mu?

Merak etme hamile kalmak o kadar kolay değil hap içmişsin ve yüksek ihtimalle pkosun yani hiç ihtimal vermiyorum hamile olmana, korkma.

Bişey merak ediyorum. Ben öyle bi ihtimal olsa direk sağlık ocağı ne ilim hastane vs. Kesin sonuç alasıya kadar bi taraflarımı yırtarım. Buraya gelip yazmak vakit kaybı

Bişey merak ediyorum. Ben öyle bi ihtimal olsa direk sağlık ocağı ne ilim hastane vs. Kesin sonuç alasıya kadar bi taraflarımı yırtarım. Buraya gelip yazmak vakit kaybı
*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım

Yani en azından sürtündüm , boşalma olmadı , kenara boşaldı , hamile miyim konularından daha iyi , korunmayı bilmen de güzel .. soruna gelirsem de hamile değilsindir, Ella hormanların anasını ağlatan bir ilaç diyorlar , o yüzden vucudunda değişiklik olması normaldir ..

*17 yaşındayım* inanın dediğiniz herşeyi bende düşündüm. Kan testi yaptırıp erkenden öğrenmeyi dilerdim fakat şuan öyle bir lüksüm yok. Girdim bi bokun içine umarım çıkarım
Daha 17 yasindasin kizim okusana zamani gelince zaten yasayacaksin. Cocuksun sen daha

bende pre nasıl yırtılıyor onu merak ediyorum.
20 senelik pre kullanıcısıyım bir kerede yırtılmaz mı yahu

evladım sende adet düzensizliğin için doktora git. hamile değilsin merak etme.

17 yaşında acaba hamilemiyim ?diye düşünmek için ne kadar erken
Neyse birşey yazmıyorum aynı yaşta kızım var :/

Noption iyi misin?

Kaptan yeni düştü jeton. Ben sana bişey söyleyeyim preyide ben gecen sene bi komedi programında, doktor eldivenini eline takamayınca adam herkes gülmüştü. Neden diye arastirirken pyle ogrenmistim.Millet 17 de preleri deliyor

nasıl bir şevk ile birlikte olduysanız artık, yırtılmış olması anormal. git kan testi yaptır korkuyosanda bidaha böyle işlere kalkışma. 17 yaş nedir anlamıyorum siz ne yiyip içiyosunuzda bu kadar erken yaşamk istiyosunuz herşeyi.

valla ben sevişmeye karşı falanda değilim ama 17 yaş çok erken.
bildiğin çocuk yahu..

İnanç açısından bu tür şeylere olumsuz yaklaşmam inançsız biriyim. Bilimsel olarak cinselliğin en uygun yaşı 16 19 arasıdır. Üstü anormal kabul edilir. Toplumda oluşmuş tabular var bunları yıkamazsınız. Ha ayriyetten çok gereki birşey miydi? Değildi. Yaşamak istedim karşıyı sevdiğimden dolayı. Bunun içinde değmezdi. Kötü açıdan bakmakta istemiyorum bir tecrübe olarak bana döndü. İlk sevgilimdi bana yaklaşım biçimi çok güzeldi sürekli sevdiğini kanıtlamaya çalışıyordu. Tecrübesizliğimden herşey bu kadar erken oldu onu bi hata olarak görüyorum

Adet düzensizliği ergenlik döneminde normal diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…