Şampuan ve Saç Kremleri Mill Creek keratin şampuanı kullanan var mı ?

pinksun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
35
7
86
Adana
Kızlar internette gezerken yeni bir şampuan gözüme çarptı Mill Creek keratin şampuanı .Doğal bir şampuan SLS, paraben, parfüm gibi zararlı maddeler içermiyor.Ben de şu günlerde şidetli bir saç dökülmesi sorunu yaşıyorum ama tahlillerimde hiç bir sorun çıkmadı.Bu şampuan da keratinli olduğu için acaba saç dölülmesinde bir işe yarar mı diye almayı düşünüyorum. Malum farklı şampuanları denemeyi sevdiğim için bazen boş yere çok harcama yapıyorum o nedenle aranızda bu şampuanı kullananlar varsa yorum yapabilir mi.

İçeriği güzel görünüyor

Magnezyum Sitrat, Bitkisel Esans, De-İyonize Su, Hidrolize Keratin, Organik Esansiyel Yağ, Karakafes Ekstraktı, Sodyum Myreth Sülfat, Kokoamfoasetat Lauramid, Biberiye Ekstraktı, Sodyum Kazeinat, Lawsonia inermis (Kına Ekstraktı), Disodyum EDTA, Oktil Dimetil PABA, potasyum sorbat, sodyum benzoat, sitrik asit, allantoin, kokamidopropil betain, Tokoferol asetat(Vit E), Organik Aloe Vera Jel, Pantenol (pro-vitamin B5), Papatya Ekstraktı, Arpa Ekstraktı, Isırgan Otu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…