Gelinbaşı ve Gelin Tacı Milas ve Güllük'te kuaför önerebilecek olanlar...Yardımmmm

ppamukhelva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
50
11
28
Arkadaşlar yabancı olduğum için bu bölgeye acaba gelin saçı-makyajı için önerebileceğiniz bir kuaför varmı?Milas-Güllük olabilir yada buraların yakın çevresinde...

Merhaba, Melis Kuaför ve Nursel Kuaför tavsiye ederim. daha önce yazmıştım ama gönderememişim demekki. Hayrlı olsun bu arada

Merhaba, Melis Kuaför ve Nursel Kuaför tavsiye ederim. daha önce yazmıştım ama gönderememişim demekki. Hayrlı olsun bu arada

yok yazmışsınız ama ben aynı konuyu acemilikle iki farklı yerde açmışım,teşekkür ederim melis kuaförü facebookta görmüştüm ve hatta beğenmiştimde yaptıklarını :)

Evet, dediğim gibi benim saçımı güzel yapmışlardı ama makyaj konusunda iyi değiller malesef. Arkadaşlarımla bir sürü müdahalede bulunmak zorunda kalmıştık. Ama şöyle bir şey de var ben Güllük'teki şubesinde yaptırmıştım. Belki de orada ellerinde yeterli malzeme yoktu. Gerçi adam Milastaki elemanlarını getirmişti, değişen bir şey yok bu konuda.Belki de kız beceriksizdi. Sözün kısası makyaj konusunda garanti vermeme ama saçı güzel yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…