selam kızlar.doğal saç rengim kestane fakat 1 sene önce saçımı açık tonlara boyattım.koyucağım resim 3ay öncesine ait,suan tek fark diplerden doğal rengimin çıkmıs olması.malum yaz bitiyor ve artık koyu renklere dönmek istiyorum.saçlarım güneşte iyice sarardı zaten resimdeki gibi canlı değil,ölü.size sorum mila kunis'in asagıya koyduğum resmindeki saçına evde kendi basıma ulasabılırmıyım?
suanki rengim;
istediğim renk:
mila'nın ana rengi benim doğal rengim zaten.bunu tek bir boyayla halledebilirim fakat asıl sorum saçdaki gölgeler? malum suan saçım çok acık.gölge yaparken oryal gibi bi derdim yok.ana renge boyarken bazı yerlerı boyamayıp daha sonra kahveye boyasam ayrıyetten mesela herseyı maffedermiyim sizce? kuaförlerden gına geldi.asla istediğimi yapamıyorlar.yukardaki resimdede karamel istemiştim güya.. :) yardım edin lütfen evde gölge yapanınız yokmu?:26:
canım ben yaptım daha öncede, şöyle birşey var. modelin saçı biraz dikkat edersen spotlardan bukadar belirgin oluyor. sen kuaförde bile yapsan dışarıda böyle durmayacaktır.
canım ben yaptım daha öncede, şöyle birşey var. modelin saçı biraz dikkat edersen spotlardan bukadar belirgin oluyor. sen kuaförde bile yapsan dışarıda böyle durmayacaktır.
Bildiğin röfle yapar gibi yaptım canım, fakat saç fazla koyu oldugu için böyle oldu. alüminyum folyo ve boyayla yaptım. kuaför buna gölge dedi. ama şansa bırakma kuaföre git çok tutmaz zaten