sizinki nasıl bi hastalık canım. torbaları bos derken nasıl yani. yumurta hic mi yok, yoksa inmemiş filan mıRabbım hayırlı evlatlar versn . Sabır versın bu surectee canım. Keske tutunucak bı umudum olsaydı.keşke yerinde olup o sureci yasama ıhtımalım olsaydı
Hiç yok canım ınmemiş bile degıksizinki nasıl bi hastalık canım. torbaları bos derken nasıl yani. yumurta hic mi yok, yoksa inmemiş filan mı
Rabbım hayırlı evlatlar versn . Sabır versın bu surectee canım. Keske tutunucak bı umudum olsaydı.keşke yerinde olup o sureci yasama ıhtımalım olsaydı
hicbir öngörü yokken tese olmayın derim. istanbuldaysanız sperm öncü hücre analizi yapılsın, belkide germiniz bile yok nerden biliniyor. Yanlıs anlasılmasın bizimde basımızdan gectiği icin diyorum, hem paranızdan hem zamanınınzdan olmayın.
İstanbul'dayız.Doktorumuz sağolsun bir abi gibi ilgili eşime karsi.isini çok ciddiye alan ve de inançli bir insan okdugu için Allah'ın izniyle çok güvendik doktorumuza.
Bir kez 2 kez değil defalarca test yapıldı eşime.bir de tikaniklik olanilir diye ufak bir operasyon da denendi artık tek çarenin Mikro tese oldugunu söylediler bizim için.Hayirlisi ile evlatlarımız olsun inşaallah
ilkdefa duydum canım, Allah sabır versin.Hiç yok canım ınmemiş bile degık
Allah razı olsun.rabbım hayırlı evlatlar versn hepınıze ınsallahilkdefa duydum canım, Allah sabır versin.
Daha önce hiç böyle birşey duymadim.suandan itibaren arastiracagimNormal sperm testinden bahsetmiyorum. Ayrıntılı sperm öncü hücre analizinden bahsediyorum. bu testte spermler cıkmasa bile onun oncu hucrelerinin tabi varsa, ne durumda olduğu goruluyor.. siz bilirsiniz. Sizinki biraz bodoslama tese olacak, aynı bizim gibi. insallah çıkar
Canim 1 ay once tup bebek denedik yasim 27 esimde sperm hareketsizligi vardi tesa oldu embriyolar 3.gune gitti cok kaliteli denildi ama sonuc negatif.. Yani diyecegim o ki hareketli sperm bulunsa da kaliteli embriyo olussa da sapasaglam olsan da Allah in takdirine kalmis .. Olumsuz olsa da cok takilma hayata esine daha siki tutun iliskide bebek odakli olma nacizane tavsiyem .. Ben kendime 1 yil ara verdim zaten yeni evli sayilirim olmadi seneye 1 dondurulmusum var onu transfer olurum o da olmadi biraz daha ara verir yeni bir merkezde denerim. Allah tan umut kesilmez :) Allah seni cok bekletmez insallah bebegine kısa zamanda saglikla kavusursunMerhaba arkadaşlar
Güncel mikrotese maceralarımızı paylasalim birbirimize umit olalim istiyorum.Bizim hikayemiz kisaca soyle;
Evlendikten 10 ay sonra bebek istedik.(Mayıs 2017 den itibaren) fakat bir kaç ay geçmiş olmasına rağmen müjdeli haberi alamayınca ben meraklandim Bezmiâlem vakıf üniversitesi hastanesi ne gittim.Dr. İlknur hanım hiç bir sorun olmadigini sabirli olmam gerektiğini soyledi bir de basit bir yumurtalık kistinden söz etti.birkac ay bekledim yine gittim.bu kez eşimden sperm testi istedi.Ve esimin azospermi oldugunu ogrendik.(Ekim 2017)
Üroloji bolumunden Dr. Muzaffer bey tikaniklik sebep olabilir dedi ve eşim bir TUR-ED ameliyatı oldu fakat sonrasında yapılan sperm testlerinde sonuc hiç degismedi... Azospermi!
Önümüzdeki ay tüp bebek sürecini baslatacagiz Allah'ın izniyle.
Ama ama ama biz artık çok yorulduk İhtimaller ihtimaller ihtimaller...
1) mikro tese de eşimden sperm bulunabilecek mi?
2) Embriyo benim bedenimde tutunabilecek mi?
Lütfen yakın zamanda başından Mikrotese operasyonu geçmiş arkadaşlar burada paylaşsın.
Özellikle de mutlu sonlar dinlemeye çok ihtiyacim var.
#mikrotese #azospermi #tüpbebek #tur-ed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?