• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Mikrotese serüvenimiz 2018

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nilhanali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
5
0
1
32
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Güncel mikrotese maceralarımızı paylasalim birbirimize umit olalim istiyorum.Bizim hikayemiz kisaca soyle;

Evlendikten 10 ay sonra bebek istedik.(Mayıs 2017 den itibaren) fakat bir kaç ay geçmiş olmasına rağmen müjdeli haberi alamayınca ben meraklandim Bezmiâlem vakıf üniversitesi hastanesi ne gittim.Dr. İlknur hanım hiç bir sorun olmadigini sabirli olmam gerektiğini soyledi bir de basit bir yumurtalık kistinden söz etti.birkac ay bekledim yine gittim.bu kez eşimden sperm testi istedi.Ve esimin azospermi oldugunu ogrendik.(Ekim 2017)
Üroloji bolumunden Dr. Muzaffer bey tikaniklik sebep olabilir dedi ve eşim bir TUR-ED ameliyatı oldu fakat sonrasında yapılan sperm testlerinde sonuc hiç degismedi... Azospermi!
Önümüzdeki ay tüp bebek sürecini baslatacagiz Allah'ın izniyle.
Ama ama ama biz artık çok yorulduk İhtimaller ihtimaller ihtimaller...
1) mikro tese de eşimden sperm bulunabilecek mi?
2) Embriyo benim bedenimde tutunabilecek mi?
Lütfen yakın zamanda başından Mikrotese operasyonu geçmiş arkadaşlar burada paylaşsın.

Özellikle de mutlu sonlar dinlemeye çok ihtiyacim var.

#mikrotese #azospermi #tüpbebek #tur-ed

hicbir öngörü yokken tese olmayın derim. istanbuldaysanız sperm öncü hücre analizi yapılsın, belkide germiniz bile yok nerden biliniyor. Yanlıs anlasılmasın bizimde basımızdan gectiği icin diyorum, hem paranızdan hem zamanınınzdan olmayın.

Bnce dua edın yumurtalıkları var eşinizin. Bnm eşimin torbaları boş. Sadece sperm donasyonu teklof ettıler .Cok acı :(

Rabbım hayırlı evlatlar versn . Sabır versın bu surectee canım. Keske tutunucak bı umudum olsaydı.keşke yerinde olup o sureci yasama ıhtımalım olsaydı :(

Rabbım hayırlı evlatlar versn . Sabır versın bu surectee canım. Keske tutunucak bı umudum olsaydı.keşke yerinde olup o sureci yasama ıhtımalım olsaydı :KK43:
sizinki nasıl bi hastalık canım. torbaları bos derken nasıl yani. yumurta hic mi yok, yoksa inmemiş filan mı

Rabbım hayırlı evlatlar versn . Sabır versın bu surectee canım. Keske tutunucak bı umudum olsaydı.keşke yerinde olup o sureci yasama ıhtımalım olsaydı :KK43:

Allahim sabir versin size ve hepimize... Ben sınıf ogretmeniyim bazen cook ilgisiz velileri gordukce ya rabbi hikmetinden sual olunmaz ama niceleri gözyaşları içinde senden bir evlat dilenirken su kadın gibilerin pes pese evladı var diye durup düşünüyorum...

hicbir öngörü yokken tese olmayın derim. istanbuldaysanız sperm öncü hücre analizi yapılsın, belkide germiniz bile yok nerden biliniyor. Yanlıs anlasılmasın bizimde basımızdan gectiği icin diyorum, hem paranızdan hem zamanınınzdan olmayın.

İstanbul'dayız.Doktorumuz sağolsun bir abi gibi ilgili eşime karsi.isini çok ciddiye alan ve de inançli bir insan okdugu için Allah'ın izniyle çok güvendik doktorumuza.
Bir kez 2 kez değil defalarca test yapıldı eşime.bir de tikaniklik olanilir diye ufak bir operasyon da denendi artık tek çarenin Mikro tese oldugunu söylediler bizim için.Hayirlisi ile evlatlarımız olsun inşaallah

İstanbul'dayız.Doktorumuz sağolsun bir abi gibi ilgili eşime karsi.isini çok ciddiye alan ve de inançli bir insan okdugu için Allah'ın izniyle çok güvendik doktorumuza.
Bir kez 2 kez değil defalarca test yapıldı eşime.bir de tikaniklik olanilir diye ufak bir operasyon da denendi artık tek çarenin Mikro tese oldugunu söylediler bizim için.Hayirlisi ile evlatlarımız olsun inşaallah

Normal sperm testinden bahsetmiyorum. Ayrıntılı sperm öncü hücre analizinden bahsediyorum. bu testte spermler cıkmasa bile onun oncu hucrelerinin tabi varsa, ne durumda olduğu goruluyor.. siz bilirsiniz. Sizinki biraz bodoslama tese olacak, aynı bizim gibi. insallah çıkar

Inanın bugun bı tanıdgm cocugunu öldrmekten bahsedıyordu daha 2 bucuk yasındakı.artık dayanamadgnı soyluyor yaramazlıklarına.saka gbi.. olmasnı ısteyen bunca ınsan varken boylelerine evlat verıyor guzel rabbım .elbette vardr bundada bı hayır

Normal sperm testinden bahsetmiyorum. Ayrıntılı sperm öncü hücre analizinden bahsediyorum. bu testte spermler cıkmasa bile onun oncu hucrelerinin tabi varsa, ne durumda olduğu goruluyor.. siz bilirsiniz. Sizinki biraz bodoslama tese olacak, aynı bizim gibi. insallah çıkar
Daha önce hiç böyle birşey duymadim.suandan itibaren arastiracagim
Hayal kırıklığı da yaşamak istemem eşimin yok yere canının acimasini da... :(.

Benim eşimede 2010 da azosperm teşhisi kondu tıkanıklık vardı.emre Bakırcıoğlu yaptı çok iyi dr dur oluşan embriyolarla oğlum oldu sadece bayada embriyo vardı sonra toplam 5 transfer sonrası embriyo bitti deneme için sperm için tekrar 2. Microtese oldu sperm ler le hiç embriyo oluşmadı.memoriale taşıdım bende orda çok fazla embriyo oluştu ilk deneme ama benim 7. Cide ikizlere hamileyim.Allahın dediği oluyo.Allah bu zorlu süreçte yardımcınız olsun zor ama sonu umutlu olumlu

Merhaba arkadaşlar
Güncel mikrotese maceralarımızı paylasalim birbirimize umit olalim istiyorum.Bizim hikayemiz kisaca soyle;

Evlendikten 10 ay sonra bebek istedik.(Mayıs 2017 den itibaren) fakat bir kaç ay geçmiş olmasına rağmen müjdeli haberi alamayınca ben meraklandim Bezmiâlem vakıf üniversitesi hastanesi ne gittim.Dr. İlknur hanım hiç bir sorun olmadigini sabirli olmam gerektiğini soyledi bir de basit bir yumurtalık kistinden söz etti.birkac ay bekledim yine gittim.bu kez eşimden sperm testi istedi.Ve esimin azospermi oldugunu ogrendik.(Ekim 2017)
Üroloji bolumunden Dr. Muzaffer bey tikaniklik sebep olabilir dedi ve eşim bir TUR-ED ameliyatı oldu fakat sonrasında yapılan sperm testlerinde sonuc hiç degismedi... Azospermi!
Önümüzdeki ay tüp bebek sürecini baslatacagiz Allah'ın izniyle.
Ama ama ama biz artık çok yorulduk İhtimaller ihtimaller ihtimaller...
1) mikro tese de eşimden sperm bulunabilecek mi?
2) Embriyo benim bedenimde tutunabilecek mi?
Lütfen yakın zamanda başından Mikrotese operasyonu geçmiş arkadaşlar burada paylaşsın.

Özellikle de mutlu sonlar dinlemeye çok ihtiyacim var.

#mikrotese #azospermi #tüpbebek #tur-ed
Canim 1 ay once tup bebek denedik yasim 27 esimde sperm hareketsizligi vardi tesa oldu embriyolar 3.gune gitti cok kaliteli denildi ama sonuc negatif.. Yani diyecegim o ki hareketli sperm bulunsa da kaliteli embriyo olussa da sapasaglam olsan da Allah in takdirine kalmis .. Olumsuz olsa da cok takilma hayata esine daha siki tutun iliskide bebek odakli olma nacizane tavsiyem .. Ben kendime 1 yil ara verdim zaten yeni evli sayilirim olmadi seneye 1 dondurulmusum var onu transfer olurum o da olmadi biraz daha ara verir yeni bir merkezde denerim. Allah tan umut kesilmez :) Allah seni cok bekletmez insallah bebegine kısa zamanda saglikla kavusursun

Back