- Konu Sahibi kardelencicegi
-
konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
Dogdugunda bas cevresi kac cmdi canim bizdede o sıkıntı var ve bingildagi cok küçük takip ediliyor cok korukuyorumCanım benim kizim dogustan mikrosefali.sormak istediğiniz birsey varsa yanitlayabilirim
Dogdugunda bas cevresi kac cmdi canim bizdede o sıkıntı var ve bingildagi cok küçük takip ediliyor cok korukuyorum
Sizde bingildak sorunu yoktu sanirim bizde o var malesef küçükCanim 29 cm.di kızımızın bas cevresi..kac aylik bebeginiz
Sizde bingildak sorunu yoktu sanirim bizde o var malesef
Bizde de vardi bıngıldak sorunu..biz kullandik d.3 vitaminini..söyle söyliyim benim kizimin testlerine göre özürlü olma ihtimali cok yüksekti...yani sadece bıngıldak sorunumuz yoktu bizim.
Allah büyük masllah kiziniza darisi benim kizima ve bu sorunu ceken herkesin basina. Ne gibi testler uygulaniyorki. En son ameliyat yapılıyormuş o ihtimali hic soyledilermi size
Amin canim gule gule büyütün insallah tesekkurler biraz oldu bana Rabbim herseye kadir cok şükürHayir canim bizim burda özel hastanede bile ameliyat olma ihtimalini söylemediler hic.bilmiyorduk bizim 2 yasina kadar di özürlü olma ihtimali yani hem mikrosefali hem baska bir hastalik daha vardi.birbiri ile ilintili.bizim kafa cevresi gecen yila kadar 4 cm e yakin geriden geliyodu bariz küçücük tü kafasi..ama bundan 6 ay önce hastalıkların tamamen geçtiğini söyledi doktor ve takipler bırakıldı.RABBIM tüm cocuklarimizi korusun acil şifalar versin..
Merhaba umarım cevap alabilirim sizden uzun zman olmuş yazmışsınız. Mikrosefali iyileşen bir hastalık değil bildiğim kadarıyla nasıl tamemen iyileşti biraz daha ayrıntı yazabilir mısınızHayir canim bizim burda özel hastanede bile ameliyat olma ihtimalini söylemediler hic.bilmiyorduk bizim 2 yasina kadar di özürlü olma ihtimali yani hem mikrosefali hem baska bir hastalik daha vardi.birbiri ile ilintili.bizim kafa cevresi gecen yila kadar 4 cm e yakin geriden geliyodu bariz küçücük tü kafasi..ama bundan 6 ay önce hastalıkların tamamen geçtiğini söyledi doktor ve takipler bırakıldı.RABBIM tüm cocuklarimizi korusun acil şifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?