• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi mikrosefali belirtilerini bilen varmı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Su an 42 gunluk az bi aciklik var dogdugundada oyleydi zaten. Ben d vitamini kullanmak istemiyorum doktor israrla kullan diyor en azindan 3 ay kullanmayimda kapanmasin diyorum 3 aydan once sıkıntıymış oyle dedi doktor

Allah büyük masllah kiziniza darisi benim kizima ve bu sorunu ceken herkesin basina. Ne gibi testler uygulaniyorki. En son ameliyat yapılıyormuş o ihtimali hic soyledilermi size

Allah büyük masllah kiziniza darisi benim kizima ve bu sorunu ceken herkesin basina. Ne gibi testler uygulaniyorki. En son ameliyat yapılıyormuş o ihtimali hic soyledilermi size

Hayir canim bizim burda özel hastanede bile ameliyat olma ihtimalini söylemediler hic.bilmiyorduk bizim 2 yasina kadar di özürlü olma ihtimali yani hem mikrosefali hem baska bir hastalik daha vardi.birbiri ile ilintili.bizim kafa cevresi gecen yila kadar 4 cm e yakin geriden geliyodu bariz küçücük tü kafasi..ama bundan 6 ay önce hastalıkların tamamen geçtiğini söyledi doktor ve takipler bırakıldı.RABBIM tüm cocuklarimizi korusun acil şifalar versin..

Hayir canim bizim burda özel hastanede bile ameliyat olma ihtimalini söylemediler hic.bilmiyorduk bizim 2 yasina kadar di özürlü olma ihtimali yani hem mikrosefali hem baska bir hastalik daha vardi.birbiri ile ilintili.bizim kafa cevresi gecen yila kadar 4 cm e yakin geriden geliyodu bariz küçücük tü kafasi..ama bundan 6 ay önce hastalıkların tamamen geçtiğini söyledi doktor ve takipler bırakıldı.RABBIM tüm cocuklarimizi korusun acil şifalar versin..
Amin canim gule gule büyütün insallah tesekkurler biraz oldu bana Rabbim herseye kadir cok şükür

Merhaba umarım cevap alabilirim sizden uzun zman olmuş yazmışsınız. Mikrosefali iyileşen bir hastalık değil bildiğim kadarıyla nasıl tamemen iyileşti biraz daha ayrıntı yazabilir mısınız

Back