Mikrofiber keseyi keşfettim harika

BENRUYARUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
1.108
12
Cildimi temizlemek için eczaneden aldığım ürünlere bir dünya para veriyordum, hele peeling yaptığımda bir yerimde sivilce varsa bile her yerime dağılıyordu, iş yerinden bir arkadaşın elinde değişik bir katalog gördüm, markasını ilk defa görüyordum, içinde mikrofiber keseler de vardı indirimdeymiş, merak ettim 15 TL'ye sipariş verdim vücut için olanından, yüz için olanıda vardı ama ufak göründü gözüme, geçen haftadan beri kullanıyorum çok memnun kaldım, ilk kullandığımda yüzümü eczaneden bir dünya para verip aldığım temizleme jelimle yıkadım, devamında mikrofiber kesemi ıslatıp suratımı dairesel hareketlerle yavaş yavaş keseledim, makyaj kalıntılarımın hepsi keseye çıktı, meğersem benim jel aslında pek bi şey temizlememiş, kesenin üzerinde sadece suyla kullanıp makyajınızı temizleyebilirsiniz yazıyordu, inanmadığımdan öncesinde jelle temizledim güya ama cidden tek başına çok güzel temizledi, ayrıca cildim karmadır benim, yanaklarım falan yıkadıktan sonra gerilir acırdı, krem sürmek zorunda kalırdım, bu keseyi kullanmaya başladığımdan beridir krem sürmüyorum cildim gerilmiyor, çok güzel bir parlaklık verdi, ben denedim memnun kaldım isteyen deneyebilir. Bu arada ben daha önce mikrofiber kesenin nasıl bişey olduğunu bilmediğim için özellikle vücut için olanını aldım, normal keseler gibi sert sanmıştım ama hiç öyle bişey değilmiş. Aldığım kesenin markasını da bilmiyorum açıkcası ama sanırım piyasadaki bütün mikrofiber keseler aynıdır diye düşünüyorum.:KK51:

ben yüz için olanını kullanmıştım hemde 1 yıl falan gidiyor ama şimdi satan kimse bulamıyorum malesef:KK50:

Evet çok uzun süre gidiyor, ben vücut için olanını aldım ama üzerinde yüz, vücut, saç dipleri, tırnak dipleri vs. her türlü bölgeye kullanılabileceği yazıyordu. Kuafördeki bayanda istedi arkadaşa sipariş verdircem yine indirime girince hazır ona getirirken bir tane de kendime getirteceğim çünkü kuafördeki bayan özellikle bikini bölgeme kullanmamı tavsiye etti, rengini açar, izleri yok eder dedi. Yüzüme kullandığımı vücuduma sürmek istemiyorum açıkcası, bir de sen bulamadığını söyledin ya iki tane alıp stoklasam mı ne?:KK53:

Evet çok uzun süre gidiyor, ben vücut için olanını aldım ama üzerinde yüz, vücut, saç dipleri, tırnak dipleri vs. her türlü bölgeye kullanılabileceği yazıyordu. Kuafördeki bayanda istedi arkadaşa sipariş verdircem yine indirime girince hazır ona getirirken bir tane de kendime getirteceğim çünkü kuafördeki bayan özellikle bikini bölgeme kullanmamı tavsiye etti, rengini açar, izleri yok eder dedi. Yüzüme kullandığımı vücuduma sürmek istemiyorum açıkcası, bir de sen bulamadığını söyledin ya iki tane alıp stoklasam mı ne?:KK53:

uygun fiyata vereise stokla bulmak zor çünkü

X