• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mikrodalga ve Roll-On Ağdalar!

Lillian

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
175
76
318
Kızlar sesunun roll on ağdasını kullanıp kaynar su yerine mikrodalgada ısıtan var mı? bir sakıncası olur mu, veetin bir ağdasında mikrodalgada ısıtma talimatı vardı çünkü ama roll on değildi o. bilgisi olan varsa söylesin lütfen, her seferinde kap kacak cezve su falan uğraşmak zor oluyo, hem de çabuk soğuyor :44:

canım roll on ağda ısıtıcı makineler var 25-30 tl alsana onlarda bir tane öyle ısındı ısınmadı soğudu uğraşılmaz öyle ısıtıyorsun 5 dk sonra soğuyor sonra bidaha ısıt falan işkence gibi çekilecek şey değil birde tam kıvamında uygulamazsan cildini tahriş edersin tüyleride iyi almaz

Evet canım niyetim o benim de ama bütün ağdamı sürekli evde yapmadığım için gereksiz israf mı diye düşünmedim değil :/

Yok canım öyle düşünme bence bir defa 25-30 tl veriyorsun sonuçta makine senin oluyor yıllarca kullan çok daha ekonomik ben hem konserve ağda makinesi aldım hemde kartuş ağda makinesi tüm sir ağdamı evde kendim yapıyorum hem daha temiz hiyjenik hemde daaha ekonomik

watsonsın yolunu bir tutmalı o halde :) bikini bölgesini kendim beceremiyorum, en azından alt kısımları, ama geri kalanlar için gerçekten daha hesaplı görünüyor. teşekkür ederim :54:

ben vivol marka almıştım set halinde aldım çokta memnunum tavsiye ederim.

Yok canım öyle düşünme bence bir defa 25-30 tl veriyorsun sonuçta makine senin oluyor yıllarca kullan çok daha ekonomik ben hem konserve ağda makinesi aldım hemde kartuş ağda makinesi tüm sir ağdamı evde kendim yapıyorum hem daha temiz hiyjenik hemde daaha ekonomik

Ben de geçen gün kartuş ağda aldım, ilk defa denedim evde. Öncelikle beceremem diye ısıtıcısını almadım. İlk denememi cezvede ısıtarak yaptım ve oldu. Ama dediğiniz gibi soğuyor , ısıtıcı çok pratik ve temiz gibi görünüyor. Alacağım ama hangi marka almalıyım. Ağdaları aldığım yerde 24 liraya vardı da markasına dikkat etmedim. Şimdi kullanışlı bir tane araştırıyorum başlıklarda.
Sendeki hangisi tatlım,memnun musun?

ben vivol marka almıştım set halinde aldım çokta memnunum tavsiye ederim.

Canım ya zaten cevap yazmışsın, iki mesaj daha okusaymışım...
Peki bu ısıtıcıya bütün kartuşlar uyar değil mi. İlle de ısıtıcı ve kartuş aynı marka olmak zorunda mı? Hiç sorun yaşıyor musun ısıtıcınla?

evet canım tüm kartuşlar oluyor ben vivol'un standlı setini almıştım içinde kartuşlkarı falanda var standlı olmasının avantajı telsiz telefon gibi düşün haznesine bıraktığında ısıtıyor fişe bağlı kalmıyorsun yani güzel memnunum tavsiye ederm

Teşekkür ederim canım. birz daha araştırıp alacağım ben de...

Nedemek canım bende burdan bir arkaaş tavsiye etti sonra internetten aldım baya oluyo gerçi benim 3-4 aydan fazla

$2358f06c1db410bf0c1547607a8d126fccb688e70d316f12470563b1c9e57479.jpg
bu değil mi sendeki?48 lira. Nasıl?

bende ısıtma makinası yok mikrodalgada ısıtıyorum sürekli. 1 kutu roll on bitirdim cezve işiyle hiç uğraşmadım tavsiye ederim azcık soğuyunca tekrar koyuyoum 2 dkda eriyor.

Benim mikrodalgam yok. Isıtıcı en iyisi bence, bir kez alınca bizim oluyor. Uzun vadede çok ekonomik. Hem kalk otur kalk otur uğraştırıcı. Bir oturdunmu işin bitince kalkacaksın ısıtıcı sayesinde
Daha ısıtıcıyı almadan önceki yorumlarım böyle, bakalım aldıktan sonra memnun kalacak mıyım?

mikro dalgada iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti bende deneyeyim tşkler:54:

sesu marka sir ağda ama ben normal şekerli ağdaları falanda hep mikroda ısıtırdım roll onu daha çok beğendim pratik...

Back