Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz 1 yıldır deniyoruz olmuyor doktor aşılama öneririm dedi ama biraz daha zamana mı bıraksak yoksa aşılama denesek mi bilemiyorum başarı oranını normal aşılamaya göre merak ediyorum açıkçasıizmir özelde 4500 dediler.. normali 3750ymiş biz istemedik o ay tutmadı. bende merak ediyorum gerçekten basarı oranı nasıl
bana söylenen çiplinin jeli daha farklıymış gibi bişeydi ama açıklamadılarBiz 1 yıldır deniyoruz olmuyor doktor aşılama öneririm dedi ama biraz daha zamana mı bıraksak yoksa aşılama denesek mi bilemiyorum başarı oranını normal aşılamaya göre merak ediyorum açıkçası
Siz normal aşılama yaptırdınız o mu tutmadı, ilk aşılamanız mıydı acaba ?bana söylenen çiplinin jeli daha farklıymış gibi bişeydi ama açıklamadılar
yok ben çatlatma iğnesi aldım dr aşılama önerdi fiyat sordum ama istemedik doğal ilişki denedik. tutmadı amaSiz normal aşılama yaptırdınız o mu tutmadı, ilk aşılamanız mıydı acaba ?
Anladım inşallah bir an önce hepimiz mutlu haberler alırızzyok ben çatlatma iğnesi aldım dr aşılama önerdi fiyat sordum ama istemedik doğal ilişki denedik. tutmadı ama
Şuan mikroçipli aşılama yaptırıyorum ama daha yumurta büyütme aşamasındayım. İlk seferde gebe olduğunu öğrenen var mı bende merak ediyorum. Aydın'da özel bir doktora gidiyorum 3500 TL fiyat. İlaçlar hariç yani yumurta büyütme, çatlama vs için ilaç parası ayrı. ilaçlar da biraz pahalı bilginize.Merhaba hanımlaar, mikroçipli aşılama yaptıran ve ilk seferde gebe olduğunu öğrenenler var mı acaba? Bir de şuan güncel fiyat nedir yardımcı olur musunuz ?
Doktorum bana %25-30 dediizmir özelde 4500 dediler.. normali 3750ymiş biz istemedik o ay tutmadı. bende merak ediyorum gerçekten basarı oranı nasıl
Ben 25 kasımda yaptırdım kuzum özel klinikte şuan beklemedeyim 13.günümdeyim bakalım sonuç ne olcsk inş tutar ben 5.000tl ye yaptırdım ilaçlarada yani iğnelere toplam 2.700tl vermiştim kuzumMerhaba hanımlaar, mikroçipli aşılama yaptıran ve ilk seferde gebe olduğunu öğrenenler var mı acaba? Bir de şuan güncel fiyat nedir yardımcı olur musunuz ?
Sonucunuzu benimle paylaşır mısınız. Bende adetimi bekliyorum mikroçipli aşılamaya karar verdik. İnşallah pozitifi görürsünüzBen 25 kasımda yaptırdım kuzum özel klinikte şuan beklemedeyim 13.günümdeyim bakalım sonuç ne olcsk inş tutar ben 5.000tl ye yaptırdım ilaçlarada yani iğnelere toplam 2.700tl vermiştim kuzum
İnşallah dua edin ne olur bugun kan vericemSonucunuzu benimle paylaşır mısınız. Bende adetimi bekliyorum mikroçipli aşılamaya karar verdik. İnşallah pozitifi görürsünüz
Rabbim güzel sonucu nasip etsin inşallah. İsteyen bekleyen hakkeden herkese versin bebişleriİnşallah dua edin ne olur bugun kan vericem
Aminnnn allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasınRabbim güzel sonucu nasip etsin inşallah. İsteyen bekleyen hakkeden herkese versin bebişleri
Ne zaman test yapacaksınızAminnnn allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Birazdan kan vermeye gidicem kuzum akşamüstü kahve leke geldi başkada gelmediNe zaman test yapacaksınız
Sonuc ne oldu canım ?Birazdan kan vermeye gidicem kuzum akşamüstü kahve leke geldi başkada gelmedi
Daha yeni verdim kanı kuzum 3 ten sonra çıkar dediler inşallah hayırlı sonucu alırımSonuc ne oldu canım ?
3 ü geçmiş saat cıktı mı canımDaha yeni verdim kanı kuzum 3 ten sonra çıkar dediler inşallah hayırlı sonucu alırım
Negatif kuzum3 ü geçmiş saat cıktı mı canım