Dün sonucumu öğrendim aşılamanın 13. Günü 326 çıktıÇok teşekkür ederimsen nasılsın
Aaa bu ne muhteşem bi haberDün sonucumu öğrendim aşılamanın 13. Günü 326 çıktı
Şimdi de değer çok mu yüksek ki dış gebelik değildir inşallah korkusu sardı resmenAaa bu ne muhteşem bi habero kadar çok sevindim ki gözün aydın kuzucum Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Epey yüksek değer maşallah
Yok yok olur mu hiç kötü şeyleri düşünmeyelim ben çoğuldur diye düşündümŞimdi de değer çok mu yüksek ki dış gebelik değildir inşallah korkusu sardı resmenbenim hiç umudum yoktu ilk aşılama tutmaz diye belirtim de yoktu kardeşimin zoru ile test yapınca öğrendim
Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bu kez o mutluluğu yaşamak bize de nasip olsunYok yok olur mu hiç kötü şeyleri düşünmeyelim ben çoğuldur diye düşündüm
Bende düşünmemiştim olur mu diye ama Rabbim ol dedikten sonra imkansız olmaz
Çok güzel düşündün çok yardımcı oldun hep bize bütün umutsuzluklarımızda destek oldun bin kere şükür sanasıkıntıya sokma hiç kendini Rabbim yardımcın olsun
Güzel artar inş değerin sırayla keseyi kalp atışı görürsün inşdoktora gittin mi ilaç başladı mı
Kalp atışını gördükAllah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bu kez o mutluluğu yaşamak bize de nasip olsunama tek yumurta vardı benim ondan ikiz değil gibi düşünüyorum ama nasip doktorum yarın da kan ver aynı saatte dedi şuan coraspirin ve sabah akşam fitil progestana devam malum benim rahim az inceydi onun için devam et dedi gibi herhalde kese görünsün öyle oksapar başlayacak, senin şimdi son durumun ne minik nasıl
Hadi bakalım inşallah bu kez sen de bende güzel sonucu göreceğiz umudum o yönde inaşallah sağlıklı bir şekilde atlatalımKalp atışını gördükdinletti ama sesi çok uzaktan geliyordu doktor daha çok küçük dedi bide ağlıyordum net duyamadık darısı başına inş
Progestona bende devam ediyorum
Hastanede oksapar vuruldum ama taburcu olurken gerek görmedi coraspirin 300 kullanıyodum onuda 100 e düşürdü
Kan yapıcı bitkisel bi takviye gıda verdi
Ben yine emin olamadım genetik bölümüne gidip 6 lı trombofili testi isticem
Bakalım haftaya randevu 9+5 olucaz nasipse
Mide bulantısı epey hafifledi yok gibi şuan
Troidim yüksek bide
Amin inşHadi bakalım inşallah bu kez sen de bende güzel sonucu göreceğiz umudum o yönde inaşallah sağlıklı bir şekilde atlatalım
Hem aşırı dilkatliyim hemde hareketsiz kalmamaya çalışıyorum bu kan pıhtılaşma korkusuna bakalım Rabbim yardımcımız olsunAmin inşRabbim nazarlardan korusun bebişlerimiz Allaha emanet inş sağlıkla kucağımıza alalım
Çok dikkat et kendine hiç yorma kendini
Coraspirini uzun süredir kullanıyorsun dimi Aşılamadan önceden beri o destek sağlar sana iyi düşün iyi olsun kuzucumHem aşırı dilkatliyim hemde hareketsiz kalmamaya çalışıyorum bu kan pıhtılaşma korkusuna bakalım Rabbim yardımcımız olsun
Kullanıyorum kullanıyorum bakalımCoraspirini uzun süredir kullanıyorsun dimi Aşılamadan önceden beri o destek sağlar sana iyi düşün iyi olsun kuzucum
Merhaba, ben de bugün mikroçip aşılamamı oldum.. Size aşılamadan sonra herhangi bir ilaç takviyesi verildi mi acaba..Benim mikroçipli aşılama oldu 30 martta pozitifi gördüm çok şükür sağlıkla ilerler inş
Darısı hepinizin başına
Hayırlı haberler alın tez zamanda inşMerhaba, ben de bugün mikroçip aşılamamı oldum.. Size aşılamadan sonra herhangi bir ilaç takviyesi verildi mi acaba..
Amin inşallah teşekkür ederim, ben mfk eş paketi almıştım destek olsun diye bir ay kullandım. Hayırlısı bakalımHayırlı haberler alın tez zamanda inş
Aşılamadan önce başladı doktor canım coraspirin ve Dr henri optifert vitamin olarak keseyi görene kadar devam ettim
Aşılamadan sonra Progestan başladık sadece
Merhaba sizin sonuç ne oldu acaba bende mikroçip aşılama oldum şu an sonuç bekliyorumMerhaba, ben de bugün mikroçip aşılamamı oldum.. Size aşılamadan sonra herhangi bir ilaç takviyesi verildi mi acaba..
hiç mi belirti yoktu bende aynı durumdayım daŞimdi de değer çok mu yüksek ki dış gebelik değildir inşallah korkusu sardı resmenbenim hiç umudum yoktu ilk aşılama tutmaz diye belirtim de yoktu kardeşimin zoru ile test yapınca öğrendim
Göğüs ucu sızısı hariç birşey yoktu o da ilaç etkisi diye düşündüm test yapmadan bir gün önce aşırı yürüdüğüm için sağ tarafım ciddi ağrıdı bu kadarhiç mi belirti yoktu bende aynı durumdayım da
Benimki de malisef negatifle sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?