• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikrocerrahi İle bel fıtığı olan varmı ?

Karincatitoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
3
0
1
41
arkadaşlar bel fıtığı
mikrocerrahi yöntemi ile kurtulan varmı ve İstanbul Anadolu yakası önerebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar Ayrıca ameliyat sonrası söylenen doğrumu 4 saat sonra Ağrı sızı yokmu gerçekten

Ben üç kez ameliyat oldum İstanbul'da dayananildiğiniz yere kadar dayanın ameliyat olmayın ama yürüyemez duruma gelirseniz smeliyat olun ilk ameliyatımı iki yıl önce oldum ilk zamanlar ağrılı geçti ama bi kaç ay sonra çok rahattım ikinci ameliyatımı ameliyat sonrasında yapışıklık olur korkusuyla Ali güven isimli dr da endoskopik yöntem ile ameliyat oldum bir daha kalkamadım fıtığı almamış belim de skolyoz ve düzleşme de olmuştu beş gün sonra ilk ameliyatımı yapan doktora ameliyat oldum platin dedi ısrar etti istemedim fıtığı aldı ama hala ağrım var o ağrının sebebi ise belim kaymış Ve kaybolan yükseklik yüzünden sinirlerde sıkışma var bu sefer beyin cerrahından vazgeçtim ortapedist ve Travmatoloji uzmanına gidicem skolyoz aneliyatı yapan birine platin şart anlaşılan daha 20 gün oldu ameliyat olalı biraz bekleyeceğim Yen'i MR için illaki ameliyat olacaksan Gökhan özçınar bu konuda iyi ve erhan öden Sofuoğlu isimli bi dr var oda iyiymiş bu konuda istinabulda bir çok doktor var bu konuda iyi

Back