Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden siz ne gibi bir sorun yaşadınız?Mikrobiling pişmanlıktır yaptıracaksanız da çok iyi araştırın, o instagram videolarında gözükenlerle gittiğinizde size yapılan aynı olmuyor.
İşlem sonrası kaşların da dökülme oldu mi?Ben pudralama yaptırdım . 3 kez yaptırdım çok da memnunum . Yaptırdığınız yer çok önemli.
Hayır hiç olmadı.İşlem sonrası kaşların da dökülme oldu mi?
Neden siz ne gibi bir sorun yaşadınız?
Türk cilt yapisina uygun değil ne demek çok merak ettim vaktiniz olursa açıklar mısınızBir uzman olarak söylüyorum microblading Türk cilt yapısına uygun değil memnun kalma ihtimaliniz yok.iyi bir yerde pudralama yaptırın
Yaşadığımız iklime göre genetiklesen cilt tipimiz var,mesela microblading Ruslara uygundur ama bizlere uymaz.Türk cilt yapisina uygun değil ne demek çok merak ettim vaktiniz olursa açıklar mısınız
Tesekkur ederimYaşadığımız iklime göre genetiklesen cilt tipimiz var,mesela microblading Ruslara uygundur ama bizlere uymaz.
Daha iyi anlayabilmeniz için bı kaç örnek vereyim Rusyada hava çok daha soğuktur ve ciltleri o şartlara uyum sağlamıştır,Türkiye'de sıcaklık ortalaması daha yüksektir ve bizim cildimizde bu şartlara uyum sağlamıştır yıllar içinde.bizim ülkemize gelen güneş ışınlarıyla bile alakası vardır yani kalıcı makyajın
Nerede yaptırdınız acaba?Ben yaptırdim. Pisman değilim. Renk değişimi ya da dökülme yok. Uzman birisine, kaliteli malzeme ile yaptırın.