- 12 Şubat 2018
- 42
- 5
- 1
- 57
- Konu Sahibi Prettywomen35
Canım benim de inat etmişti yemediğimin yarısını yiyorum Yürüyorum bir gram vermiyordum Üzerine karboksiterapiye gidiyordum Herkes patır patır veriyor Benim durdu Sinirlerim harap olmuştu Seni çok iyi anlıyorum.Bende inat ettim bir gün sıvı diyeti yaptım Sadece çorba ayran meyve suları (taze sıkılmış) Ertesi gün greyfurt diyeti yaptım yemeklerden önce 1 adet greyfurt ya yiyorsun ya da suyunu içiyorsun Ekmek hiç yok.Sabah 2 yumurta peynir domates yeşillik öğlen salata ızgara tavuk arada yoğurt zerdeçal zencefil tarçın karıştırıp Akşam yine ya tavuk balık köfte bunlardan biri yanına bazen çorba kahveyi sütsüz şekersiz filitre kahve veya Türk kahvesi çay şekersiz arada yeşilçay 1 hafta yaptım Sıvı diyeti de Pazartesi Cuma yaptım Böylelikle kilomun inadını kırdım Bunun yanında da mikrobalon hem psikolojik destek oluyor Hemde mide de şiştiği için atıştırmadan uzaklaşıyorsun Uygulayabilirsen diyetisyenin de uygun görürse deneyebilirsin Kesinlikle işe yarıyorben öyle bir durdum ki kilomda bırak 2 haftada 2-3 kilo vermeyi gram veremiyorum... doğum kilolarım bu arada çözüm arıyorsun bunlardan biri oldu benim için mikrobalon... diyetisyende her hafta ölçüm olacağı için yağdan kastan ne kadar verdiğim belli olacak yine de teşekkürler :)