mikro tese sonucumuz

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhabalar.1yıl 8 aylık evliyiz.eşim 31 ben ise 30 yaşındayım.eşimin 6.aydaki hormon tahlil sonuçları FSH:23.89,LH:17.78,TOTAL TESTESTERON:7.34.2.sonuçları endol ve klomen sonra proxed plus tan sonraki sonuçları:FSH:19.3,LH:8.94,TOTAL TESTESTERON:231 ve PROLAKTİN:8.92.sperm sonucu sperm test sonucu miktar :2.4 ml renk:gri beyaz görünümpak ph:7.6 sıvılaşma:30 dakkada akışkan fruktoz:221 mg/ mikroskopi:santrifüj öncesi ve sonrası yapılan preparatlarda sahalarda canlı veya hareketsiz spermatoza görülmedi.5-6 lökosit 2-3 prostatik hücre görüldü.4 gün önce mikrotese ameliyatı yapıldı fakat sperm hücresine rastlanmadı.olgunlaşmamış hücre bulundu tahminen tekrar 1 ilaç tedavisine başlanıp mikro tese ameliyatı diğer testisten uygulanacak.ve eşimle beni aynı anda işleme alacaklar.patoloji sonucundada hiç rastlanmamış hücreye.fakat doktorumuz mikrotese işleminde görüldüğünü ve 6 ay ilaç tedavisi verdi.2.mikrotese işleminde olgunlaşmamış hücrelerin olgunlaşma ihtimali var mıdır?teşekürler.

MikroTESE işlemi ameliyatı yapan ürolog ve materyali değerlendiren embriyoloğa göre değişir. Kendi klniğimizde TESE sonucu sperm bulunmaya hastalarımıza tekrar TESE pek önermemekteyiz. TESE yapacak doktorunuza daha önce sperm bulamadığı vakaların kaçında bir daha TESE yaptığında sperm bulduğunu sorunuz ??

arkadaşlar mrb.bende yeni üye oldum.bende problemimi paylaşmak yorum almak istiyorum.eşim 5-6 yaşlarında kemoterapi görmüş ve bunun sonucunda spermleri ölmüş.şuan hiç canlı spermi yok.bize uroloji doktoru kök hücreyi bekliyeceksiniz demişti.acaba mikro tese ameliyatı yapabilme şansımız var mı?

Merhaba ,

M.tese işleminizde olgun sperm bulunamamış ise tekrar yapıldığında olgun sperm bulunma ihtimali çok çok düşüktür.Yine aynı sonuçla karşılaşma ihtimaliniz yüksektir.

Saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…