Mikro franksiyonel co2 lazer yaptırdım

meloconcon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
34
0
0
Isparta
AKNE ÇUKURLARI VE AKNE LEKELERİ İÇİN mikro franksiyonel co2 lazer yaptırdım...

doktor -----> opr .dr.tuğrul kihtir.

tedavi sonrası verdiği kremler ......> bepanthen plus krem ve 9 ay kullanmam için hamilton spf 80 güneş kremi.

bu lazerin türkiyede 6 yerde olduğunu söyledi. ve tedavide yüzü yıkamak bildiğimizin aksine serbest.....ben günde 3-4 defa yüzümü soğuk suyla yıkayıp bepanthen plus sürdüm... gelişmeleri foto koyup yazıcam....umarım faydalı olur....

nasıl oldun cnm iyi geldimi bilgi verir misin..

meloconcon ödem morarma, acı oluyormu

acı oluyor fakat dayanılmayacak gibi değil.....zaten geçsinde her acıya dayanırım diye gözümü karartıp gittim...
cilt ilk2-3 gün kırmızı oluyoo....gün geçtikçe kahverengi kabuk oluyoo... bepanthen plus sürüyorsun günde 3 defa ...
zamanla onlarda dökülüyor.....suyla yıkamak ilk günden beri serbesti soğuk suyla bol bol yıka dedi doktor....
azıcık kabuklarım kaldı onlarda geçsin yazıcam durumu...

benim lazer cinsi mikro franksiyonel karbondioksit lazer ...türkiyede 6 yerde varmış... tedavi sonrası bazı doktorlar su değmiyecek diyor ama benim gittiğim doktor tam tersini dedi bol bol soğuk suyla yıka bepanthen plus krem sür dedi....bakalım sonuçlar inşallah güzel olur...

bir gelişme var mı cildinin durumu nedir? sen de mi benim gibi bu sitenin olumsuz yorumları yüzünden siteye girmiyorsun:)

lazer yapınca cilt kalın kalın kabuklar oldu ve döküldüler sonunda... evet bu kadar kabuklanınca leke falan kalmaz diye umut ettim ama umduğum gibi olmadı tabi.... lekeler ve çukurlar aynı duruyor fakat biraz hafiflemiş ... oranlarsak % 10 oranında azalmış...
belki 4-5 seans yapılsa %70 falan azalma olabilir.....

kısaca bu işlem için paraya ve sabıra ihtiyaç var ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…