- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Mikro çipli aşılama yaptıran var mı
- Konu Sahibi cam12
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Martta 10 bine yaptırmıştım aşılamayıArkadaşlar merhabalar daha önce normal aşılama yaptırdım ancak tutmadı şuan da mikroçipli aşılama yaptırmak istiyorum bu şekilde gebe kalan var mı birde ücreti ne kadar oluyor
Normal aşılamamı yoksa mikroçipli mi acabaMartta 10 bine yaptırmıştım aşılamayı
Mikroçipli sormuşsunuz. MikroçipliNormal aşılamamı yoksa mikroçipli mi acaba
Teşekkür ederim inşallah tutmuşturMikroçipli sormuşsunuz. Mikroçipli
Tüpler tıkalı çıktı tutmadı tüp bebek yaptıkTeşekkür ederim inşallah tutmuştur
Tüpler tıkalı çıktı tutmadı tüp bebek yapt
İnşallah tüp bebeğiniz tutmuştur bu gün ablam tüp bebeğinin negatif olduğunu öğredin bende kafaya takmaya başkadım 3 yıl oldu bizede o yüzden araştırıp bende bu tedaviye başlamak istiyorumTüpler tıkalı çıktı tutmadı tüp bebek yaptık
ne zaman transfer oldunuz acabaTüpler tıkalı çıktı tutmadı tüp bebek yaptık
2 AralıkNe
ne zaman transfer oldunuz acaba
Kan sonuçlarınız nasıl çıktı hamileyseniz kaç haftalıksınız2 Aralıkan
Hamileyim 7 haftalık olduk bugün ikiz gebelikKan sonuçlarınız nasıl çıktı hamileyseniz kaç haftalıksınız
Yaaaa çok sevindim allah ikisinide kucağınza almayı nasip etsinHamileyim 7 haftalık olduk bugün ikiz gebelik
Beta 246-325-700 şeklinde çıkmıştı
Amin Allah razı olsun . Sordunuz tedavi süresinde misiniz ?Yaaaa çok sevindim allah ikisinide kucağınza almayı nasip etsin
Daha önce normal aşılama yaptrdm tutmadı şimdi çipli aşılama yaptırmak istiyorum fiyatları nasıl tutma olsılığı nasıl tabi bilmiyorum bu arada tüp bebeğe ne kadar ücret ödeniz oda aklımda çünküAmin Allah razı olsun . Sordunuz tedavi süresinde misiniz yo
Amin Allah razı olsun . Sordunuz tedavi süresinde misiniz ?