Migrene adaçayı tedavisi

murun84

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
867
132
s.a. hanımlar migren hastası olarak denediğim adaçayı tedavisini sizlerle paylaşmak istiyorum gün aşırı etkisini hissedene dek geceleri yatmadan önce aç karnına olmasına özen göstererek adaçayı içtim. Bir bardak kadar suyun içine bir iki tutam miktarınca eklediğim adaçayını bir taşım rengini alana kadar kaynatıp hemen sudan ayırıp bardağa süzdüm soğumasını bekleyerek su gibi yatmadan önce 2 gecede bir düzenli olarak içtim uzun bir süre denemenizi kesinlikle öneririm fayda ve zararlarını internetten araştırıp bünye durumunuza göre uygulayın en önemli uyarım tansiyon vs gibi saglık sorununuz varsa doktorunuza danışın hamileyseniz asla denemeyim düşük tehlikesi varmış önerilmiyor.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım şimdiden acil şifalar..

Bende migren ağrılarını yıllardır çekiyorum.
Paylaşımın için teşekkürler.Artık inanın hiçbirşey yapmıyorum.
Aç kalmamaya dikkat ediyorum.Ağrısının geleceğini hissedince ağrı kesici alıyorum.
kızımda bir migren hastası adayı ,çok üzülüyorum.

Migren hastası adayı derken genetik olarak muhtemelen oda ağrılarla yaşayacak mı demek istiyorsunuz yoksa hastalık belirtileri mi var? Migren araştırmalara göre kalıtsal özellik taşır evet ama bu kesinlikle gerçekleşecek diye birşey yok. Mesela kendimden örnek vereyim size ne anne ne de baba tarafımda kimsede böyle bir hastalık yok benim haricimde.. Bu yüzden diyorum ki eğer kızınız da henüz böyle bir rahatsızlık yoksa ki Allah korusun olmamasını dilerim hayat standardını sağlık yönünden yüksek tutmaya çalışın stresli bir hayat (özellikle çocukluk döneminde) sağlıksız beslenme vb gibi sorunlar migrene açık kapı bırakır unutmayın hele ki genetikse!!! Söylediğim gibi eğer şimdi migrene dair herhangi bir belirti yoksa kesinlikle olacağını düşünüp üzülmeyin.

X