çok teşekkür ederim arkadaşım ..iki hamilelik geçirdim üç ay pek bi ağrı olmuyor birde biz bu konuda artık tecrübeliyiz ya daha dikkat etmiştim yediğime içtiğime ama üçüncü aydan sonra oluyo malesef baş ağrısı çoook zor geçmişti ikiside ama altıncı aydan sonra bir daha tutmadı öyle çok şükür hormonlarla alakalı heralde .. ikinci bebeği düşününce bende norolojiye gittim bana farklı iki ilaç vermişti anti depresan dı bir tanesi bi on gün kullandıktan sonra halisülasyon fln görmeye başladım
attım ilacı hemen .. o yüzden esasında doktordan hep kaçıyorum ben daha çok alternatif bi tedavi yöntemi aramıştım .. replaxı yazdırayım ama ben bi çok duyar oldum ismini ..
asııl ben faceden de bi yerde yazmıştım orda bana amatist taşını önerdiler .. üç gündür geçmeyen migrenimle çıktım aramaya bir yerde tespihini buldum satıcı anlatırken elime verdi 20 dakika kadar tuttum ve inanılmaz bir şekilde ağrım gitti bi rahatlama ve huzur verdi bana ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR .kolye veya bileklik istedim ama yoktu .. yeğenim sağolsun bilekliğini almış bana yarın gelcek inş.. neyse uzun oldu bank şimdi bebişle beraber ilaçta kullanamazsın bi araştır derim şifalı taşları burca göre hastalığa göre iyi gelenler var k.k da alternatıf tıp başlığında topikte var kesinlikle tavsiye ediyorum .. a birde jinsei kolye varmış onuda araştır onun hakkında iyi diyen de çok yaramadı diyen de var ama bir bak istersen