Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mr ya da tomografi falan cektıler mi peki ? tansiyon problemi varmıydı peki?
ters bıseyden şüphelenme degılde onlar sonucta pratisyenn bılgılerı sınırlı anlık belırtılere mudahale etmısler teşhiş koyamadıkları için nörolojiye yonlendırmısler... peki herhangi birşey söylemişler mii ...buyuk ıhtımall serum içine antiemetık katıp mıde bulantısını gecrmıslerdır...kan tahlılerı elınızde mı pekı H ya da L die belirtilen cok fazla deger var mı?
Migrende aşırı baş ağrısını kusmada takip eder. Gayet normal bir durum endişelenmenizi gerektirecek birşey degil. Bende de vardı baş ağrısı kusma zaten direk nörolojiye yönlendirirler. Orda tahlil önce tomografi istenir sonra eğer gerekli görülürse Mr çektirirsiniz. Ben çektirdim tomografi şüpheli bir durum göründü mr a gönderdiler ona göre ilaç yazıldı. Kusması daha iyi cünkü ben kusunca baş ağrım geçiyordu.
Migrende kusmakk cok normal bisey korkmaniza gerek yok arkadasim, benim kardesimdede var migren ve her migreni tuttugunda cok midesi bulanir ve kusar..
sen yinede sık sık bu akşam kontrol et anneni aynı seyler tekrarlarsa zaman kaybetmeden hastaneye başvurun... ve yarın nörolojiye muayene olmayı sakın ıhmal etmesın migrende başağrıları normalde kusmanın tipide önemlii fışkırıır tarzda olup olmadığı...şuan genel durumu iyi ve bilinci acık ise sorun yok ama bilinçte bozulma baş dönmesi ve kusmalar devam ederse ıhmall etmeyınız... tahliller olmadan yorum kımse yapamaz... zaten nörolog gerekli tahlılerı ister ve ona göre teşhisi koyar... geçmiş olsun...ama annenizide panık etmeyın sadece gözlemleyın ...hayır yok vermemişler tahlılı falan kan almıslar serum takmıslar işte, sonrada yarın nörolojiye gidin demişler bu kadar şimdi yattı annem bi sakınca varmı yatmasında? hep bas agrıları olurdu migrenden dolayı ama boyle sıddetlı olmazdı kusmada olmazdı
sen yinede sık sık bu akşam kontrol et anneni aynı seyler tekrarlarsa zaman kaybetmeden hastaneye başvurun... ve yarın nörolojiye muayene olmayı sakın ıhmal etmesın migrende başağrıları normalde kusmanın tipide önemlii fışkırıır tarzda olup olmadığı...şuan genel durumu iyi ve bilinci acık ise sorun yok ama bilinçte bozulma baş dönmesi ve kusmalar devam ederse ıhmall etmeyınız... tahliller olmadan yorum kımse yapamaz... zaten nörolog gerekli tahlılerı ister ve ona göre teşhisi koyar... geçmiş olsun...ama annenizide panık etmeyın sadece gözlemleyın ...
canım annem uyuyo şimdi ben nasıl kontrol edicem? uyandırıyımmı arada bi? genel olarak iyi hastaneden geldı yattı.. kusmada durmuş. uyuyor. arada uyandırmalımıyım? ve yardımın ıcın gerçekten cok tesekkur ederım cnm
sen yinede sık sık bu akşam kontrol et anneni aynı seyler tekrarlarsa zaman kaybetmeden hastaneye başvurun... ve yarın nörolojiye muayene olmayı sakın ıhmal etmesın migrende başağrıları normalde kusmanın tipide önemlii fışkırıır tarzda olup olmadığı...şuan genel durumu iyi ve bilinci acık ise sorun yok ama bilinçte bozulma baş dönmesi ve kusmalar devam ederse ıhmall etmeyınız... tahliller olmadan yorum kımse yapamaz... zaten nörolog gerekli tahlılerı ister ve ona göre teşhisi koyar... geçmiş olsun...ama annenizide panık etmeyın sadece gözlemleyın ...
Eğer migreni için ilaç almışsa yan etki yapmış olabilir...bende iki sene önce çok kötü birbas agrisi oldu hergün 11 de başlayıp 16 da bitiyordu... 4.günü agrinin dr gittim belirtilere göre migren teşhisi koydu sabah tek bir tane ic...men yeterli dedi... Ertesi gün başlayınca ilacı aldım resmen ilaçtan sonra cildirdim kusma şiddetli agri ben iki tane normal doğum yaptım dogumumda bile bukadar çok anlamadim... Ambulansla gittim acile orda beklerken bile gözümde yaşlar su gibi akıp gitti... 3 saat öyle agriyla cildirdiktan sonra yeni agri kesici serum yaptılar onun üzerine durdu... Kan tahlili ve idrar tahlili yapıldı hiçbir ilaç vermeden gönderdiler... 2 gün sonrada sonuçları alacakmisim ...
Ilaç istediğimde etkili agri kesici yaptıklarını birdaha devam etmeyeceğini söylediler devam ederse agri kesici almam gerektiğini....
. hiçbir agri kesici zerre kadar etki etmiyordu ilaçta....
Ertesi gün yine başlayınca doğum ettiğim clinikteki acile gittim ordaki dr enfeksiyondan olmuş dedi antibiyotik verdi...
tam 10 gün ağrıyı çektim.... Bu agri kesici bende senede sadece 1 defa oluyor en az 4 gün suruyor başımın yanlızca bir tarafı kasimin üstü....bu migrenmi başka birseymi bende anlamadim...migren sık sık devam etmezmi.... Annenizede çok geçmiş olsun....