• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

migrende kusma olur mu? lütfen bi bakın acil :(

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
anneme doktorlar sımdıye kadar migreni oldugunu soyledı. bu aksam şiddetlı bas agrsı ve kusma olunca acile gittik. serum taktılar. kan aldılar. sonuç: yarın nörolojiye git demişler. korkuyorum olağan bişey mi bu? yarına kadar aciliyeti varmı?

canım benim annemde de migren var malesef..
çok şiddetli nöbetlerde migren mide bulantısı yapabiliyo bayılmaya kadar gidebiliyo.
sınıf arkadaşımda migren hastasıydı her ay ağrısı tuttugunda hastane serum yerdi.
o hayaller görüyomuş gözünün önünde bişeyler uçuşuyomuş öyle diyodu

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin ben mide bulaantısı kusma oluyo diye biliyorum aklına kötü şeyler getirme sakın ama şüpheli bi durum olursada evde geçer diye bekletmeyin sakın inşallah sonuçlarda iyi çıkar

cok sağolun kızlar Allah razı olsun. çok korktum :( ilk defa oldu boyle. ama eve gonderıp yarın gel demelerı cok sinirimi bozdu. şimdi yattı annem. inşallah kötü bişey çıkmaz dua edın nolur :( beyin kanamasından korktum. onun belırtılerıde boleydı cunku :( Allah korusun

allah korusun ama ondan şüphelenselerdi tomografi çekerlerdi sanırım.migrenden kaynaklıdır büyük ihtimal içinizi ferah tutun kontrolünü ihmal etmesin

getirme aklına öyle şeyler öyle olsa acilde hemen film çekerlerdi ve salmazlardı zaten allah korusun şifa dualarını oku canım münacat dualarından bende dua edecem annecine allah sana bağışlasın onu.

ama şüphelendiğin bi durum rahatsızlık olura mutlaka gidin canım evde durmayın allah acil şifa versin gelişmeleri yazarsın sonuçları aalınca tamammı

getirme aklına öyle şeyler öyle olsa acilde hemen film çekerlerdi ve salmazlardı zaten allah korusun şifa dualarını oku canım münacat dualarından bende dua edecem annecine allah sana bağışlasın onu.

ama şüphelendiğin bi durum rahatsızlık olura mutlaka gidin canım evde durmayın allah acil şifa versin gelişmeleri yazarsın sonuçları aalınca tamammı

canım yaaa çok teşekkür ederim çok duygulandırdın beni :( Rabbimde senin sıkıntılarını gidersin inşallahh. eksık etme dualarını yarın gidecekler doktora inşallah bişey çıkmayacak cnm yazıcam

korkunu okadar iyi anlıyorumki benimde annem çokhasta olur ve hep çaresiz tek başıma kalırım allah kimseyi hastalıkla terbiye etmesin. sağol canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız çok geçmiş olsun yarın bakarım

Back