• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migren??

Derinsart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.011
872
53
38
Selaam kızlaaar 2 ayda bir gözlerimde ışık çakması oluyı şimsek gibi kaybolup kaybolup tekrar geliyor. İlk önce belirt şu şekilde geliyor oan tv kitap yda tele bakıyorsam yazıları yada görüntüleri algılayamamaya başlıyorum kayıyor gibi bakamıyorum asla..sonra ışıklar şimsek şeklimde başlıyor. Gözümü açsamda ışık var kapatsamda o ışık cakmasi var. yaklaşık 20 dakka yarım saat arası sürüyo. Bazen hafif bulantıda yapiyor. Bittiginde kaşlarım göz cevrem ağrıyo oda uzun sürmüyo ve cok rahatısz etmiyo. Beni ama asıl rahatsız eden o ışıklar bunu yenebilen veya cözümünü bilen varmi oan delircek giib oluyorum atıyorum kendimi yataga...bi doktora gitmedim ama migren sanırım??

Doktora gitmeden sanırımla iş yapmak bizim ülkemizde ne zaman son bulacak acaba 🤔🤔
Eğer migrense tedavisi yok stresten uzak kalınacak ve atağın geldiği anlaşıldığı zaman ağrı kesici alacaksn... doktor zaten stres ilacı veriyor

Doktora gitmeden sanırımla iş yapmak bizim ülkemizde ne zaman son bulacak acaba 🤔🤔
Eğer migrense tedavisi yok stresten uzak kalınacak ve atağın geldiği anlaşıldığı zaman ağrı kesici alacaksn... doktor zaten stres ilacı veriyor
Okadaaar cok doktora gittimki inanın başka hastalklardan hep bunu erteledim😁 şimdi tüp bebek sürecine girdim ordada sigortami tüketmişim virüsdede devlete gitmeye cekiniyorum kalakaldm böyle😥

Okadaaar cok doktora gittimki inanın başka hastalklardan hep bunu erteledim😁 şimdi tüp bebek sürecine girdim ordada sigortami tüketmişim virüsdede devlete gitmeye cekiniyorum kalakaldm böyle😥
Rabbim girdiğiniz bu sürecte yardımcınız olsun evladınızı hayır ile sağlık ile nasip etsin inşaALLAH.. 🤲😍

Merhabalar, doktora tezimin araştırmasında katkıda bulunmak isteyen migren hastalarına ihtiyacım var. Migrenden muzdarip biri olarak araştırdığım yöntemin migren hastaları üzerindeki iyileştirici etkilerini inceliyorum.

Araştırmada migren hastalarında bilinçli farkındalık temelli bilişsel terapi uygulanıp psikiyatrik belirtiler üzerindeki etkisi incelenecek. Uygulama 8 hafta boyunca, haftada 1 kez ve zoom üzerinden gerçekleşecektir. Araştırmaya katılan kişilere 8 hafta sonunda kitap hediye ediyoruz. Katılmak isteyenler için özelden mesajlarınızı bekliyorum.

Back