• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migren

Geçmiş olsun.
İlaçsız çok zor.
Serum taktır bence en iyisi o. Ben hamileyim hiçbir şey yapamıyorm migrenim tutunca. Minoset ya da parol kullanabilirsin dedi dr. ama onlar migrende işe yaramıyor. (Bende hiç etki etmedi)
Avmigran da kullanabilirsin ama onu migrenin başlayacağını hissettiğin anda içmen lazım. Yoksa işe yaramaz.
Avmigran büyük nimetmiş benim için ama yeni anladım

Migrenim var ilacsiz kaldığım zamanlarda bir cay kasigi nescafenin icine kola döküyorum zehir gibi oluyor ama iyi geliyor. Bunu göçmen arkadaslardan ogrendim onlar sabaha kadae alkol alip bunu içiyorlarmış dipcik gibiler hem energi veriyir uyku sersemliği atıyor basagriisna iyi geliyor

Ben yeni bir tedavi ürünü buldum.Koreden geliyor.İnan ağrılara veda ettim.You tube üzerinden onemore olarak kullanıcı yorumlarını izle.Ürün gerçekten etkileyici ama kullanmadan ne dediğimi anlayamazsın.Zaten firma da kullanmadan anlayamazsın anlamadan anlatamazsın diyor.Ürün biraz pahalı ama değer.Ucuza almanin yolunu da buldum. Düşünürsen ucuz alma yontemini bildiririm Sağlıkla kalın.

kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Back