• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

migren ve emzirme

argu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
13
2
1
26
migren çıktı bende ama emziriyorum doktora söyledim emzirdiğimi fakat verdiği ilacın talimatlarında eğer bunu içiyorsanız emzirmeyin yazıyor ilacın adı dicloflam ne yapmalıyım sadece o ağrı gelince içsem olur mu acaba

ben gebelikte ve emzirme döneminde magnezyum kullanıyorum. benim gittiğim doktor ilac kullanamazsın sadece magnezyum kullan demişti 🙄 cocuk doktoruna bi sorun bence kullanmadan önce

ben gebelikte ve emzirme döneminde magnezyum kullanıyorum. benim gittiğim doktor ilac kullanamazsın sadece magnezyum kullan demişti 🙄 cocuk doktoruna bi sorun bence kullanmadan önce
benim de çok ilaç kullanmam lazım takviye manasında ama kullanamıyorum travma gibi bi şey ilaç içemiyorum çok sıkışınca işte böyle durumlarda falan kullanıyorum bu ilacı kullansam mı bilemedim ya o ağrı gelince sadece içsem nolur ki

benim de çok ilaç kullanmam lazım takviye manasında ama kullanamıyorum travma gibi bi şey ilaç içemiyorum çok sıkışınca işte böyle durumlarda falan kullanıyorum bu ilacı kullansam mı bilemedim ya o ağrı gelince sadece içsem nolur ki
Alırsanız bile 4 5 saat emzirmeyin tekrar bı danışın isterseniz verdiği ilaç düz ağrı kesici ağrı başladı mı alın. Ben gebelikte ve emzirme de sadece parol yada minoset kullandm çok ağrı oldu mu da ilaç veya iğne yapsam 5 saat emzirmezdm.

Alırsanız bile 4 5 saat emzirmeyin tekrar bı danışın isterseniz verdiği ilaç düz ağrı kesici ağrı başladı mı alın. Ben gebelikte ve emzirme de sadece parol yada minoset kullandm çok ağrı oldu mu da ilaç veya iğne yapsam 5 saat emzirmezdm.
hmm 🤔 öyle yapayım bence ya o ağrı gelince zaten gözüm bebeği de görmüyor düşüyorum kendi derdime

5 aylık daha başlamadık ama doktor kontrolünde mama veriyorum 5buçuk olunca başlarsın dedi bebeğim biraz hırtlağına düşkün çıktı doymuyor o yüzden
Tamam mama da iyi emzirmeden 5 saat durabilir aldığınız zaman. Belki ona güvenerek vermiştir doktorunuz ilacı

bilmiyorum valla. ben de arvales kullanıyorsun normalde ama doktorum sadece parol içebileceğimi söyledi. onun dısında bir de magnezyum alıyorum işte düzenli. 2 ay oldu doğum yapalımçok sükür 2-3 kez oldu baş ağrım

Back
X