- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
yöntem çok canını sıkma...........................
canım ya bendede migren var doğum kontrol hapı kullandım ve ağrılarım şiddetlendi dr doğru söylemiş çünkü ben yaşadım bu sorunu malesef.ben bıraktım çünkü her gün baş ağrısı çekiyodum başka yöntem denedim hepside ayrı bi sorun.ne yapacağımı şaşırdım bende.kadınların en büyük sorunu işte iyi geceler inş iyi bi yöntem bulursun bulmak zorundayız değilmi
migren tedavisi için botox yapıldığını duydum faydası oluyormuş botox yapıldıktan sonra ameliyatıda var.
canım neden hem mıgrenı hemde kontrol yontemını sen ustelmek zorunda hıssedıyosun kı kendını.Bırak bı cok seyı zaten sen ustlenırken korunmayıda karsı taraf dusunsun.yanı sımdı sırf korunucam ama mıgrenım var o halde gıdıp botox olayım yada ne bılıyım sureklı bu agrıyı cekıyım yadaaaa ustune bıde bu agrının tedavısı ıle ugrasıyım yukunu sen ustleneceksın kı ?Hanı hayat musterekk yaaa
canım emınım bununla ılgılı senınde bıldıklerın vardır ama yınede bı ıp ucu condom u da cekıcı hale getırebılırsın.Ewet soyledıgın gıbı keske onlarında kullanabılecegı bı hap olsada onlarda gorse her gece unutmamak ıcın yapılan mucadeleyı...
Aslında korkulacak bir şey olmadığını düşünüyorum. yakın cevremde yaptıranlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?