Migren tedavisi için son gelişmeler

magnezyum degerinize baktırıp takviye almali eksikse ki büyük ihtimal eksiktir ayrıca en önemlisi bol su. Şifalar dilerim.

Ahmet Altıntaşin hasta yorumlarından birinde okumuştum. Tek seansta migren atağı geçmiş bir hastanın. Belki bu bilgi birinin işine yarar diye yazdim

Peki bol su içiyor msn her gün?
Hayır hiç içmem neredeyse bu konuda da çok kızıyorum kendime de ama yok içemiyorum midem bulanıyor 1 bardktan sonra..
Ama dikkat ettim de regl dönemi illa tutuyor ayda 1 hormonsal olarak diğer türlü eskiye oranla azalmış eskisi gibi değil çünkü eskisi kadar herşeyi dert etmiyorum boşveriyorum cidden faydası oluyor bide Migrenim başlayacağı ortamlara girmemeye çalışıyorum mecbursam da ilac alırım öncesinden. Yazın kışına göre daha fazla tutar bunaltıcı sıcaklar çok etkiliyor

Ama migrenin başlıca sorunu magnezyum eksikligi ve bol su içmemektn kaynaklı. Regl döneminde vücuttan atilanlari düşününce sadce hormonsala bağlamamk gerekir.
Eğer bu atakları ve hastalığı istemyrsnz ki kimse istemez sanırım. Suyu saf su olarak icemiyor mideniz bulaniyorsa sevdiğiniz meyve atın içine, kabul tarçın v.b şeyler. Bu şekilde midennzii bulandıran suyu severek icersnz mutlaka sevdgnz bir tad vardır içine katacak.
Aşi gibi içinde ne olduğu belli olmyn birSeyi çözüm su içmek kadar basitken yapmak yine tercih sizin.

Haklısınız yok uğraşacam zaten sadece migren değil ki bir çok şeyin ilacı su teşekkürler

Haklısınız yok uğraşacam zaten sadece migren değil ki bir çok şeyin ilacı su teşekkürler
Ben inanyrm size telefnda hatirltci yapın. Çok sevimli su şişeleri oluyor elinizden düşmesin yudum yudum çay içer gibi baslyn gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…