Merhabalar,
bendede bi ara migren sandığım birdurum vardı, fakat baya bir araştırdım ve bi çok doktora gittim, tomogrfisi, MR'ı, vs derken, farklı bi şey çıktı.
öncelikle şunu bilmelisinki arkadaşım, migrenin 4 çeşidi vardır, fakat hiç biri haftada 3-4 kez tutmaz, genelde bu migren değildir ama bi çok doktor migren der ve sana ilaç verir, sende gece gündüz uyuaklarsın başkada bi şey olmaz.
ben istanbulda bi hastaneye gitim, elektrosomatogram die bi alete girdim ve orda ortaya çıktı benimkisi hormon bozukluğuymuş, nerdeyse hergün başım ağrıyordu, kendimi bir türlü toparlayamıyordum, sana tavsiyem, bi detaylı hormon kontrolünden geçmen, ardından bana 6 aylık bi tedavi verdiler, şimdi çok şükür o kadar ağrımıyor ama arasıra tutuyor tabi, bu da uykusuzluktan kaynaklanıyor yada biraz alkol aldığım zaman.
seninki eğer migrense, tavsiyem, öncelikle, soğan, peynir, çikolata yememen.bunlar arttırıyor.
ve anlaşılan sende devamlı ağrı kesici kullanmak zorunda kalmışsın buda kronikleştirmiştir ağrılarını. uyku düzeninede çok dikkat etmen gerek.
dilerim sana yardımcı olabilmişimdir.
Allah şifa versin, geçmiş olsun.