Çok geçmiş olsun öncelikle bende yillardir baş ağrısı yaşayan biriyim ve söylediğiniz bir çok şikayeti bende yaşıyorum genelde iki kere bende mr cekindim bişey çıkmadı ama baş agrilarim çok oluyodu bazen acile gidip iğne oluyodum dayanamadigim ve ikinci güne sarkan ağrılarda yani mr da bişey çıkmayınca da direkt stres kaynaklı diyo doktorlar ama maalesef bu ağrıların kesin bı çözümü yok4 gündür baş ağrım var. Öncesinde bir kaç hafta hep başımda sersemlik, ısınma karıncalanma falan hissediyordum. Anksiyeteme ve stresime bağladım. Hafif tansiyon problemimde var ama tansiyon normal çıkıyordu. 4 gün önce gece zonklama şeklimde başım ağrımaya başladı başımı sanki birisi sıkıyor o derece ve enseden giren ağrım oldu. Eğildikçe başım akacak gibi bir ağrı oluyordu sonra duş falan aldım bayağı da endişe ettim korktum tansiyon ölçtüm biraz yüksek çıktı tansiyon sanırım dedim ilaç aldım yattım. Yastıkta yatar pozisyonda başım daha da ağrıdı ve uyurken bile zonklamasına uyandım. Hayatımda böyle ağrı yaşamamıştım. Hemen nörolojiye gittim film çekildi sonuç henüz çıkmadı. Ama araştırınca sanki migren gibi geldi. Hala başımda zonklama şeklimde ağrı var ama ses fazla olunca artıyor. Işık, koku da rahatsız ediyor gibi. Kaş, göz çevrem ağrıyor. Böyle bir anda çıkar mı migren. Normalde hiç başım ağrımazdı.
Benim 4. Gün dün yoktu neredeyse bugün tekrar başladı. Tansiyona baktım o da normal sağ kaş kafa bölgem çok fena ağrıyor iştah falan kalmadı. Sağ burnumda da değişik hisler varÇok geçmiş olsun öncelikle bende yillardir baş ağrısı yaşayan biriyim ve söylediğiniz bir çok şikayeti bende yaşıyorum genelde iki kere bende mr cekindim bişey çıkmadı ama baş agrilarim çok oluyodu bazen acile gidip iğne oluyodum dayanamadigim ve ikinci güne sarkan ağrılarda yani mr da bişey çıkmayınca da direkt stres kaynaklı diyo doktorlar ama maalesef bu ağrıların kesin bı çözümü yok
MR çekildim sonuç bekliyorum bakalım bü günde sağ tarafta kaş kafa göz kulak ara ara ağrıyor burnumda sanki zedelenmiş gibi açıyor anlamadım aynı zamanda az önce fark ettim sağ göğsümde mastit tarzı bir şey var omu sebep oluyor kibenim basın ön tarafında çift veya tek taraflı bahsettiğiniz gibi basımı biri sıkıyor gibi ağrılarım vardı. sinüzitim vardı zaten ona bağladım ben hep. sonra doğum kontrol hapı kullanımca ağrılarım siddetlendi. kadın doğumcu. nörolojiye yönlendirdi. mr vs çekildi ve migrenmisimmigren veya değil, magnezyum alabilirsiniz baş ağrılarına iyi geliyor. ama bi nörologla görüsün. benim ağrılarım artık haftanın en az 3 günü devamlıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?