Migren hastasına heyet raporu verılırmı ?

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
Merhaba arkadaslar mıgren hastasıyım sureklı basım agrıyor cagrı merkezınde calısıyorum 4 aydır ama dayanamıyorum artık bas agrılarım cok sıklastı ılaclarla yasıyorum resmen ısten ayrılmak ıstıyorum ama sozlesme ımzaladgımız ıcın tazmınat ıstıyorlar mıgren ıcın devlet hastanesınden heyet raporu alablırmıyım sızce gurultulu ortamda calısamaz raporu sureklı konustugum ıcın hergun basım tutuyor eve zor atıyorum kendımı anca bu sekılde cıkabılırım ısten bılen varsa yardımcı olursanız sevınırım tskler sımdıden...

bılen bırı varsa lutfen cevap yazsın cok ıhtıyacım var kotu bı durumdayım bas agrılarımdan yatamıyorum ve konustukca daha da koruklenıyor basımın agrısı tazmınat verebılecek durumumda yok malesef ılac ıcıyorum oda fayda etmıyor ıns bı caresı vardır rapor verılebılıyordur bu hastalıgada

çok geçmiş olsun. bir fikrim yok . umarım arkadaşlar yardımcı olur sana..

Canım benim çok çok geçmiş olsun bir migren hastası olarak seni çok iyi anlıyorum. Nasıl dayanıyorsun of of sürekli konuşmak, sesler migren hastası için çok zor olur. Haklısın.. Allah yardımcın olsun. Benim açtığım konuya bakabilirsin Migreni olan arkadaşlar yazışıyoruz birbirimize tavsiyede bulunuyoruz bir oku istersen.

Sorun hakkında da bir bilgim yok.
Allah şifa versin canım

sonucta buda bır hastalık yanı doktorlar da seslı gurultulu bır ortamda calısamaycagıma daır bı rapor hazırlarlar heralde off cok mutsuzum yaa

hadı ama kızlar kımse yokmu bılen

bir yakınım aynı ısı yapıyor..çağrı merkezi.başı agrıyor beynım zonkluyor dıyor çoğu zaman..ama 3 senedır aynı ısı yapıyor..iş bulmakta zor..sordum durumunu 6 ay falan yada 1 yıl oluyormus sözleşmeler...

ama mıgren ıcın rapor falan bılmıyorum..idare et derım calıs sure dolana kadar..benımde mıgrenım var o tarz bır ıste bende 3 yıl calıstım..cıktım suan evdeyım aylardır dınlenıyorum kafama gore bır ıste bulamadım..umarım yardımcı olmusumdur..

eşimde bende migren hastasıyız, seni çok iyi anlıyorum...
çok zor bi meslek gerçekten migreni olanlar için...
devleti bilmem ama, özele gidip alabilirsin rapor...
çünkü eşimin kullandığı ilaçları devlet yazmıyor...profesörlere verebiliyorlar bu ilacı...ve eşim çok defa süresiz izne çıkmıştı doktorun izni ile..

aynı drumda olanlar vardır belkı gıdıp arastırdım devket hastanesı mıgren hastalıgı nızın oldguna daır rapor verebılıyormus ama suda var eger bnm gbı sozlesmeyle bır ıse gırdıysenız sadece mıgrenınızın oldguna daır bı rapor ısınızı gormez raporda ısıklı seslı guruktu olan ortamda calısması uygun olmaz dıye yazması gerekırmıs ancak devlet hastanesındekı doktora rapora bu sekılde yazdırabılırsem para vermeden ısten ayrılabılırım

ozelden alınan rapor gecerlı degıl maalesef ,
benımde beynım zonkluyor basım agrıdıgı zaman yurudgumde sankı beynım kafatasımın ıcınde saga sola carpıyor gıbı degısık bı agrı Allah kımsenın basına vermesın ıs bulmakta zor ama sureklı konusarak bas agrısı cekerek calısmak ayrı bı zor cevaplar ıcın tsk ederım herkeze bnde rapora bu sekılde calısamaz dıye yazdıramazsam 6 ay dolana kdr ıdare etmek durumundayım 6 ayım dolunca 650 tl tazmınat odeyerek cıkablıyorum ama sımdı cıkarsam 3750 gbı bır rakam soz konusu odemem ımkansız napacagımı sasırmıs durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…