Merhaba arkadaslar mıgren hastasıyım sureklı basım agrıyor cagrı merkezınde calısıyorum 4 aydır ama dayanamıyorum artık bas agrılarım cok sıklastı ılaclarla yasıyorum resmen ısten ayrılmak ıstıyorum ama sozlesme ımzaladgımız ıcın tazmınat ıstıyorlarmıgren ıcın devlet hastanesınden heyet raporu alablırmıyım sızce gurultulu ortamda calısamaz raporu sureklı konustugum ıcın hergun basım tutuyor eve zor atıyorum kendımı anca bu sekılde cıkabılırım ısten bılen varsa yardımcı olursanız sevınırım tskler sımdıden...
bir yakınım aynı ısı yapıyor..çağrı merkezi.başı agrıyor beynım zonkluyor dıyor çoğu zaman..ama 3 senedır aynı ısı yapıyor..iş bulmakta zor..sordum durumunu 6 ay falan yada 1 yıl oluyormus sözleşmeler...
ama mıgren ıcın rapor falan bılmıyorum..idare et derım calıs sure dolana kadar..benımde mıgrenım var o tarz bır ıste bende 3 yıl calıstım..cıktım suan evdeyım aylardır dınlenıyorum kafama gore bır ıste bulamadım..umarım yardımcı olmusumdur..
ozelden alınan rapor gecerlı degıl maalesef ,eşimde bende migren hastasıyız, seni çok iyi anlıyorum...
çok zor bi meslek gerçekten migreni olanlar için...
devleti bilmem ama, özele gidip alabilirsin rapor...
çünkü eşimin kullandığı ilaçları devlet yazmıyor...profesörlere verebiliyorlar bu ilacı...ve eşim çok defa süresiz izne çıkmıştı doktorun izni ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?