- 24 Ağustos 2018
- 3.923
- 9.657
-
- Konu Sahibi akasayalar
Gercekten derdim bu. En buyuk dertlerimden biri. Kanseri yendim bu kadar cektirmedi bana. İlac alamiyorum rahatsizligimdan dolayi midem pert oluyor. Tek geciren majezik en son bie ay once aldigimda nerdeyse midem deliniyordu. Doktor bununla yasamaya alisacaksin demisti. Yapmadigim sey kalmiyor. İnsan belki gecer diye kafasini duvara vururmu ya.cunku gercekten bunun agrisini bilmeyene anlatamiyorsun imkani yok. Geceden beri gozlerimin biri acik biri kapali sol tarafima felc inmis. Su saat oldu yataktayim imkani yok adim atamiyorum. Varmi bunun hani soyle yap gecer dediginiz veya sunu dediginiz bir tuyosukizlar ilac detayini unutmayin onkoloji rahatsizligim oldugu icin mide bagirsaj ilaci ters tepiyor
aynı dert bende var kimseye anlatamıyorum insanlar normal ağrıyla kıyaslayınca deliriyorum. Ben ilaç kullanıyorum maalesef ilaç dışı bir tavsiyem olamaz ama geçen bir arkadaşım bunun tedavisinin çıktığını söylemişti + botox yaptıranlar migrenin bittiğini söylüyorlarGercekten derdim bu. En buyuk dertlerimden biri. Kanseri yendim bu kadar cektirmedi bana. İlac alamiyorum rahatsizligimdan dolayi midem pert oluyor. Tek geciren majezik en son bie ay once aldigimda nerdeyse midem deliniyordu. Doktor bununla yasamaya alisacaksin demisti. Yapmadigim sey kalmiyor. İnsan belki gecer diye kafasini duvara vururmu ya.cunku gercekten bunun agrisini bilmeyene anlatamiyorsun imkani yok. Geceden beri gozlerimin biri acik biri kapali sol tarafima felc inmis. Su saat oldu yataktayim imkani yok adim atamiyorum. Varmi bunun hani soyle yap gecer dediginiz veya sunu dediginiz bir tuyosukizlar ilac detayini unutmayin onkoloji rahatsizligim oldugu icin mide bagirsaj ilaci ters tepiyor
Akupunktur nokta. 15 Yaşımdan beri migren hastasıyım ilk akupunktur tedavimi 18 yaşımda 20 seans şeklinde yaptırmıştım. 10 Yıl 1 defa bile baş ağrısı yaşamadım. Sonra ataklarım giderek sıklaşmaya başladı sonra tekrar yaptırdım bu kez 10 seans aldım, İlk başlarda 2-3 ayda 1 atak yaşıyordum ama şimdi ayda 1 e kadar düştü sıklık. Tekrar bir 5-10 seans almam lazım 5 yıl olmuştur sonuncusundan beri.Gercekten derdim bu. En buyuk dertlerimden biri. Kanseri yendim bu kadar cektirmedi bana. İlac alamiyorum rahatsizligimdan dolayi midem pert oluyor. Tek geciren majezik en son bie ay once aldigimda nerdeyse midem deliniyordu. Doktor bununla yasamaya alisacaksin demisti. Yapmadigim sey kalmiyor. İnsan belki gecer diye kafasini duvara vururmu ya.cunku gercekten bunun agrisini bilmeyene anlatamiyorsun imkani yok. Geceden beri gozlerimin biri acik biri kapali sol tarafima felc inmis. Su saat oldu yataktayim imkani yok adim atamiyorum. Varmi bunun hani soyle yap gecer dediginiz veya sunu dediginiz bir tuyosukizlar ilac detayini unutmayin onkoloji rahatsizligim oldugu icin mide bagirsaj ilaci ters tepiyor
Bir de atakları daha hafif geçirmek için bir kaç tavsiyem olacak;Gercekten derdim bu. En buyuk dertlerimden biri. Kanseri yendim bu kadar cektirmedi bana. İlac alamiyorum rahatsizligimdan dolayi midem pert oluyor. Tek geciren majezik en son bie ay once aldigimda nerdeyse midem deliniyordu. Doktor bununla yasamaya alisacaksin demisti. Yapmadigim sey kalmiyor. İnsan belki gecer diye kafasini duvara vururmu ya.cunku gercekten bunun agrisini bilmeyene anlatamiyorsun imkani yok. Geceden beri gozlerimin biri acik biri kapali sol tarafima felc inmis. Su saat oldu yataktayim imkani yok adim atamiyorum. Varmi bunun hani soyle yap gecer dediginiz veya sunu dediginiz bir tuyosukizlar ilac detayini unutmayin onkoloji rahatsizligim oldugu icin mide bagirsaj ilaci ters tepiyor
Nerde yaptırdınızAkupunktur nokta. 15 Yaşımdan beri migren hastasıyım ilk akupunktur tedavimi 18 yaşımda 20 seans şeklinde yaptırmıştım. 10 Yıl 1 defa bile baş ağrısı yaşamadım. Sonra ataklarım giderek sıklaşmaya başladı sonra tekrar yaptırdım bu kez 10 seans aldım, İlk başlarda 2-3 ayda 1 atak yaşıyordum ama şimdi ayda 1 e kadar düştü sıklık. Tekrar bir 5-10 seans almam lazım 5 yıl olmuştur sonuncusundan beri.
Gercekten derdim bu. En buyuk dertlerimden biri. Kanseri yendim bu kadar cektirmedi bana. İlac alamiyorum rahatsizligimdan dolayi midem pert oluyor. Tek geciren majezik en son bie ay once aldigimda nerdeyse midem deliniyordu. Doktor bununla yasamaya alisacaksin demisti. Yapmadigim sey kalmiyor. İnsan belki gecer diye kafasini duvara vururmu ya.cunku gercekten bunun agrisini bilmeyene anlatamiyorsun imkani yok. Geceden beri gozlerimin biri acik biri kapali sol tarafima felc inmis. Su saat oldu yataktayim imkani yok adim atamiyorum. Varmi bunun hani soyle yap gecer dediginiz veya sunu dediginiz bir tuyosukizlar ilac detayini unutmayin onkoloji rahatsizligim oldugu icin mide bagirsaj ilaci ters tepiyor
O ne acabatms tedavisi denedinizmi? Bende yarı yarıya azalttı.
Migren bandını ben ilk gördüğümden beri kullanıyorum. İnce bir kat flasterin altında mavi bir jel var, migren ağrınız neredeyse artık kök bölgeye yapıştırdığınızda orayı bir miktar soğutuyor. O soğukluk atağın ilk fazında rahatlatıyor ama tam vurduğunda artık saçlarımı kazısam da bütün kafama yapıştırsam keşke şunları diyorum ben. Yine de öneririm kafa yumruklama isteğini azaltıyor bir nebze.bende de var valla patates falan sarıyorum kafama karanlık oda dinleniyorum migren bandı duydum denemedım bilmiyorum ne kadar etkili arveles kullanıyor annemde bagırsak sorunu var onda da zarar az veriyor diye
O ne acaba
Ya saçımın üstüne olmaz kiMigren bandını ben ilk gördüğümden beri kullanıyorum. İnce bir kat flasterin altında mavi bir jel var, migren ağrınız neredeyse artık kök bölgeye yapıştırdığınızda orayı bir miktar soğutuyor. O soğukluk atağın ilk fazında rahatlatıyor ama tam vurduğunda artık saçlarımı kazısam da bütün kafama yapıştırsam keşke şunları diyorum ben. Yine de öneririm kafa yumruklama isteğini azaltıyor bir nebze.
İlaç için de... Oral yolla kullanabileceğiniz ve migren tedavisinde endike hemen her ilaç enjeksiyon yoluyla da uygulanabiliyor. Benim migren dostum arveles ampuldür ama tabii ki hekiminize danışınız.
Hacettepe Üniversitesi Akupunktur Kliniği'nde.Nerde yaptırdınız