Migren ataklarım çok sıklaştı,dayanamıyorum,sizlere bir sorum var!!!

duyguby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
881
10
Arkadaşlar,
Hamileliğimin 23.haftasındayım.Gebelikte önce aslında migrenim vardı ama bitkisel yöntemle tedavi sağlamıştım.ama hamilelikle birlikte tekrar geri geldi.İlk haftalarda hiç ilaç alamadım.Belki 1-2 parol minoset almışımdır çok kötu olduğumda.Ama 5-6 haftadır cok şiddetlendi ağrılarım.Her hafta migren krizi olmaya başladı.her yöntemi deniyorum.patates basmak,karabiber kolonya,başımı tulbentle bağlayıp sıkmak,buz torbası.ama bilen bilirki şiddetli bi migren krizine bunlar asla çare olmaz.Ve krizim geldiği zaman tam 3 gun hiç aralıksız başım ağrıyor.
neyse kadın doğum uzmanım bana minoset içebileceğimi söyledi.Şimdi eğer şideetlenirse içiyorum.ama acaba çok içip içmediğimi nasıl anlayacağım.her hafta migren krizim geldiğinde ağrı ilk başladığında 1 tne minoset içiyorum.sonra cok ağrısada almıyor.o gun geçmediyse 2.yi içiyorum.ama haftaya tekrarlanınca yine 2 tane alıyorum.doktor gunde 3 adet alabilirsin demişti.Ben 3 tane almıyorum ama ağrıdanda ölüyorum.Ne dersiniz,ataklarda 2tane alsam,ertesi gun yine 2 tane alsam bir zararı varmıdır
Benim gibi olan var mı yada kızlar,şu an hala ağrım var.bugun 3.gün ve sadece 1 adet ilaç aldım.
ne yapmalıyım???
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Geçmiş olsun. Benim doktorum bana vermidon vermişti. O da plesantaya geçmiyor ama minosetten daha kuvvetli istersen bir doktoruna danış. Minoset migren ağrısına fayda etmiyor.

hamillelerin ve meziren annelerin kullanabilceği tek ilaç minoset ve parol canım .ben antibiyotik bile kulalanmıştım hamileyken doktorun önerdiyse bence iç

evet önerdi ama mesela her hafta atağım var.her hafta 3 tane içsem cokmu olur acaba.Sen antibiyotiği nasıl kullanmıştın.Mesela gunde kaç tane almıştın ve kaç gun sureyle canım???

Geçmiş olsun. Benim doktorum bana vermidon vermişti. O da plesantaya geçmiyor ama minosetten daha kuvvetli istersen bir doktoruna danış. Minoset migren ağrısına fayda etmiyor.

evet canım etmiyor ama bende vermidonda işe yaramıyor.Aslanpençesi kürü yapsam acaba zararlımıdr hamilelikte.Cunki daha önce bu kürle migrenim geçmişti???

canım geçmiş olsun bilirim o ağrıyı canımcım en iyi yöntem karanlık bir yerde uyumak başka bana hiçbişey yaramıyordu uyunca biraz rahatlıyordum

canim atak sirasinda ictigin hicbir agri kesicinin faydasi olmaz. atak gelmeden icmen lazim agri kesicileri.

X