Tekrar merhaba, o kadar ağır ağrı kesiciler kullandım ki burun spreyi yanlarında asprin gibi kalır. Zaten migren atakları en fazla 3 gün sürüyor. Boncuk4963 bir hafta süren sürekli bir migren hiç duymadım. Atak şeklinde gelir, mesela benim her regli dönemimden önceki 2 gün ataklı olur. Bazen şiddeti çok bazen hafif olur. Çok olacaksa ensemden başıma yayılan sabah saatlerinde bir ağrı başlar, öğlene doğru tam migren ağrısına döner ağrı kesici almazsam apranax gibi güçlü birşey akşam saatlerinde hastanelik olurum. Mide bulantısı olur ama herzaman değil. Işığa bakamazsınız ağrı artar, ses ağrınızı arttırır. Zonklama şeklinde gelir ataklar.Başun belli bir bölgesine baskı yapılıyormuş hissi vardır, sanki siz de biraz sıksanız geçicekmiş gibi hissedersiniz. Otrivine burun spreyi sıkıyorum. Zaten ayda en fazla 3 gün atak olduğu için sorun değil. Bir de içeceğim kırmızı reçeteli uyuşturucu ilaçları düşününce bu çok masum kalıyor. Galiba burun yoluyla ağrıya sebep olan damarlarımın büzülmesini sağlıyor. Bu benim uzun yıllar sonra bulduğum bir çözüm isterseniz doktorunuza danışın. Ben çok çektim benim gibiniz varsa herşeyden medet umuyorsunuzdur, yardımcı olayım diye paylaştım