Sagol canim Allah razi olsun. Bilmiyorum bakalim doktorun demesine gore en agir migren atagi gecirmisim. 2 tip migren atagi var dedi. Emar ile daha iyi anlasilir dedi. Ve bundan sonra hazirlikli ol yine olabilir dedi. Korkuyorum cocuklarim cok kucuk. Sanada gecmis olsunCanım bende de migren var ama anlattığın gibi bir atak gecirmedim hiç, muhtemelen migren başka bir rahatsızla birleşince böyle oldu sana (tabi doktor ne der bilemeyiz). Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bende bir gun oncesi burnum kanadi sonrasinda basdonmesi yere dustum kalkamadim 5 dk etraf donuyordu ve halsizlik vardi hafif bas agrisi oldu. Iste sabahta siddetli geldi. Sanirim benimkide aura oldu sizdeki gibi ama hic bilmedigim icin anlamadim. Gecmis olsun sizedeDoktorunuz size uygun olan ilaçlarla tedaviyi yapacaktır. Bende migren için ilaç kullanıyorum. Migren atakları genelde gelmeden önce kendini hissettiriyor, en azından bende öyle oluyor. Mide bulantısı yaşıyorum atak esnasında ama ilaçlarla önleniyor. Kendinizi korkutmayın lütfen. Geçmiş olsun.
Vertigoya daha çok benziyor.heryerim uyustu bi anda konusamadim dilim felan tutuldu kekelemeye basladim
Bende beyin kanamasi geciriyorum sandim ensemden gozlerime kadar agri vardi sanki kafamda oyle bir agirlik vardiki hayatimda ilkkez boyle oldu. Benim ellerim yuzum tamamen sismis gozlerimin etrafi morarmisti dediginiz gibi. Bende cuma gunu emar cekilecem bakalim doktor ne diyecek. Gecmis olsun sizedeAynilari bende her ay oluyor malesef ağrı ya sağ yada sol bölgede oluyor. Regl olmadan bir gün önce kesin yaşarım bu durumu genelde sol taraf ağrır hatta beyin kanaması falan geciriorm saniorm her defasında benm göz çevremde morarıyor doktor epilespi hastalarnda kullanilan bi ilaç var ondn başladı 6 aylık tedavi görüyorum şuan ataklar aynen devam ediyor ama normal ağrılar azaldı geçmiş olsn gerçekten migren çok kötü
Cok fena kusma vardi daha dogrusu yemek ne yiyemedigim icin ogurdukce icim disima cikti. Parol hic etki etmedi zaten. SagolunnKusma bende de var ama dil tutulmadı
Birçok belirti var tabi bu parolle geçen türden ağrılar değil
Geçmiş olsun
Vertigo mu o nasil oluyor. Onun icinde giderim doktora migren deyip bosuna ilac kullanmak istemem. Doktora onuda sorayim cuma gunuVertigoya daha çok benziyor.
Geçmiş olsun.
Arkadaşım var vertigosu olan.Vertigo mu o nasil oluyor. Onun icinde giderim doktora migren deyip bosuna ilac kullanmak istemem. Doktora onuda sorayim cuma gunu
Mr tomografi hepsini cekldm bende onlem olarak çekilmesi lazm zaten. Parol ictm demişsiniz bebek asprininden farksız malesef bu ağrı için doktor çok ağır yan etkisi olan ilaçlara baslayabiliyor hazırlıklı olunBende beyin kanamasi geciriyorum sandim ensemden gozlerime kadar agri vardi sanki kafamda oyle bir agirlik vardiki hayatimda ilkkez boyle oldu. Benim ellerim yuzum tamamen sismis gozlerimin etrafi morarmisti dediginiz gibi. Bende cuma gunu emar cekilecem bakalim doktor ne diyecek. Gecmis olsun sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?