Mıgren...acil yardim....

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
38
merhaba,benim yaklasik 5 yildir migrenim var,yurt disinda yasiyorum dahiliye doktoru ve nörolojiye gittim sadece hap verdileri biri d vitamini almam gerekdigini digeride migrene karsi bir hap verdi ama 5 yildirsürkeli devam ediyor,sinirlensem,üzülsem,saatlerce agliyorum aglamanin arkasina 2 gün bu agriyi cekiyorum sol yüzümden basliyor ,gözüme giriyor gözüm cikcakmis gibi sanciyor,bazen göz altimda derimde titreme oldugunu hissediyorum gözle görülcek bisey degil ama göz altimin titretdigini ve göz bebegimin titredigini hissediyorum ,burdaki birkac doktora gittim saskin saskin baktilar sadece,bu sadece migrenmi acaba?

komsumuzun kızında vardı migren.ya tuttumu kıs deli olurdu ışıga bakamazdı saçlarını yolardı gözünü bağlayıp yatardı sessiz ortamda yatılması gerekmiş.çok geçmiş olsun bende migren değil ama sinüzüntüm var ilerlemiş hatta.bendede hemen hemen aynı şeyler olmasada ona yakın rahatsızlıklar oluyo.canım ben geçen tv bir programda migrene iyi gelen bitkileri söylüyodu bir doktor.biberiyeyi bir tatlı kaşığı kaynayan suya ekle dokuz dakika kaynat ılıyınca iç günde üç defa inşallah faydasını görürsün.ben hamile olmasam bu bitkiyi denerdim

sagol canim bir deneyim bari,allah sanada bebeginede saglik uzun ömür versin ,hamileyken tüm agrilar gidermis,ben iki hamilelegimde hic migrenim cikmadi cok rahattim.

Ökse otunu alıp çay gibi demlemek de iyi geliyor diye duydum yakın zamanda ama denemedim hiç...

Bugün gittim ben de doktora tekrardan.

Dün migren krizim tuttu gene :sinifsinif: çok fenaydım. İstifra ve baş dönmesi de eşlik edince tam oldu.
:sinifsinif:
Bazen ağrılarım olduğunda patatesi dilimleyip tülbent ile başıma sıkıca sarıyorum.Bir nebze olsun iyi geliyor.

Ökse otunu alıp çay gibi demlemek de iyi geliyor diye duydum yakın zamanda ama denemedim hiç...

Bugün gittim ben de doktora tekrardan.

Dün migren krizim tuttu gene :sinifsinif: çok fenaydım. İstifra ve baş dönmesi de eşlik edince tam oldu.
:sinifsinif:
Bazen ağrılarım olduğunda patatesi dilimleyip tülbent ile başıma sıkıca sarıyorum.Bir nebze olsun iyi geliyor.

hmm patatesi denemedim deneyim bari

Ben yaklaşık 7 yıldır migrenle boğuşuyorum.
Söylediklerinin hepsi bende de var.Yüz felci geçireceğimi sanıyordum.Gözümu durduramıyordum,yüzüm desen atıp duruyor tuhaf tuhaf.
Mr'lar tomografi vs..
Migren.Strese dayalı gerilim ağrısı.
Çok geçmişler olsun.
Nasıl başediyorsun dersen çok tavsiye edilmesede migren ilacı kullanıyorum zaman zaman.buz kompresi ve becerebilirsem sessiz bir odada uyumak.

Bahsettıklerınızın hepsini bende yaşıyorum migrenim var malesef :çok üzgünüm: atakları çok yoğun oluyor hatta şuanda da sol kısmım deli gibi ağrıyor tedavi de oldum ilaç kullandm ama stress üzüntü oldumu ilaca falan bakmıyor kesinlikle...iki gündür ağrı kesici iğne vuruluyorm o işe yarıyor biraz...ne lanet bi hastalıkk :gitme:

ben 5 yıldır cekiyorum migreni kızlar hepinize tek tek geçmiş olsun ben bi doktora gıttım ve topamax dıe bi ilaç verdı bır yıl bu ılacı kullanıcam ve ınanın butun agrılarım gectı onun yanında bırde replax dıe bır ılac var sadece mıgren tedavısınde kullanılan bır ılac yazar ustunde ıcınde 6 tane var agrıyı hıssetıgınız anda bır tane alıyosunuz ve yarım saat ıcınde gecırıyor maalesefkı mıgren tedavısıne bı care bulunamıyo uzulmuceksın stres yapmıcaksın dıyolar ama olmuyo ıste ben nısanımda acıle kaldırıldım bu mıgren yuzundensenağlama herkese cok gecmıs olsun ama eger bıtkısel tedavı yontemlerını kullanan varsa onları sureklı kullanmak zorundalarmıs bı kere veya bı hafta kullanınca gecmıyormus hemen oyle suan bıle benım agrıyo basım soldan soldan ve kızlar guneste fazla gezmeyın mıgrenın en fazla tetıkcısı gunes tekrar gecmıs olsun...

canım öncelikle geçmi,ş olsun ben migrenden çok çektim halada cekiyorum dün gece ölmek üzereydim neredeyse seninkide migren olabilir herkeste kusma olmuyor mesela ben kusmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü kusunca rahatlamıyorum hatta daha kötü oluyorum 3 sene önce bir macun ve bir damla aldım o çok iyi geldi yine var baş ağrısı ama eskisi gibi değil hamd olsun geçmiyor bu hastalık kardeş gidiyor insana

kızlar migren tanısı konulması için tomografi yada emar çekilmesi gerekmiyormu?ben doktora gittim direkt migren dedi coraspın ve sibelium verdi...sibeliumunda yan etkileri çok var..napmak gerek bilmiyorum kızlar:KK43:

tam 10 yıl migrenle savaşmış biri olarak söylüyorum ki kesinlikle AKUPUNKTUR tek çözüm bu rahatsızlıkta tedavi görüp iyileştiğim doktorumla ilgili iletişim bilgisi isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim...

salaten tefrıcıye ve tuncınayı okumayı denedınızmı? tum kalbı hıslerınızle okuyun bı kalem de nasıl sıfa buldugunuzu goreceksınız..

vicks yada çin yağı ile ağrıyan tarafınıza masaj yapın iyice ısınsın.Bu masaj kan dolaşımını kolayştırdığı için ağrınız geçiyor. şakaklardan aşağıya doğru masaj yapın. bende migren hastasıyım. migrex iyi geliyor. Nörologlar muayene sonrasında teşhis koyuyorlar. o yuzden korkmanıza gerek yok. Imigran diye bir ilaçta var iyi gelen ama yan tesirleri çok fazla. allah yardımcımız olsun diyim.

X