Besinleri çok çok iyi yikamak gerekiyor. Sirkeli suda bekletiyordum önceden. Bir yazıda karbonatli suda bekletmek gerektigini okudum. Disarida yediklerimizi kontrol edemeyeceğimiz için de evden yiyecek goturmemiz gerekiyor. Hijyeninden emin olmadigimiz hiçbir seyi tüketmemeliyiz.Arkadaslar toplumun %80 inin migdesinde Helicobacter pylori isimli bir bakteri yaşıyormuş bazı insanları fazla etliliyormuş nitekim benim migdemdede bu bakteriden var tedavi edilmezse ülser yaparmış dr. gittim bu bakteriyi öldürmek icin gunde 3000 mg antibiyotik içiyorum ve 14 gun boyunca devam edecek 14 gun sonunda tedaviye baska bir ilacla devam edecekmisim, cok kötü bir hastalık beni inim inim inletti 7 kilo verdim hicbirsey yiyemedim simdilik biraz biraz yiyorum yarın tekrar dr. gidicem, bu hastalığı yasayan var mı sonrasinda nasil korundular?
Bende dikkat ederim yesillikleri sirkeli suda bekletip meyvaları sabunla yıkarım, dışarıdan yemek yemem, suan migdem cok ağrıyor ne yapsam nafileBesinleri çok çok iyi yikamak gerekiyor. Sirkeli suda bekletiyordum önceden. Bir yazıda karbonatli suda bekletmek gerektigini okudum. Disarida yediklerimizi kontrol edemeyeceğimiz için de evden yiyecek goturmemiz gerekiyor. Hijyeninden emin olmadigimiz hiçbir seyi tüketmemeliyiz.
Geçmiş olsun, evt antibiyotiklerin tadı ağızdan gitmiyor cok iğrenç, Benim antibiyotikler persembe bitti dr. Gittim 1 aylik migde koruyucu ve migde duvarini iyilestirici bir hap verdi gunde bir tane sabah aç karnina iciyorum benim anlamadığım persrmbe ilac bitti cuma migdem tekrar agrimaya başladı cumartesi yani bu sabah migde bulantisida eklendi sanki başa geri döndüm tedavi ilk badladigindada 6 gun siddetli migde bulantisi ve ağrı vardıbennnn。。。 atlattim baya oldu gunde 3 tane antibiyotik ve mide koruyucu ile sukur atlattim ama ilaclar igrenc otesi bitene kadar berbat bi tat ile geziyosun naneli mentollu sekerler ile
Cok gecmis olsun canim, beni mahvetti gecen sene, şöyleki sabahlara kadar kusuyor ve asla bisey yiyemiorsun kac kere acillik oldum inledim desem Allah kimselere vermesin, kac kere acilde gittim doktor farkli ilaclar yazardi en son endoskopi yaptrdm ozelde cok rahat geçti helikobakter varmis, bizmetol, simflat, ve ismi aklima gelmeyen midem koruyucu ve tekra verdi, bende afedersin hem kusma hem ishal baslardi sukur kurtuldum Rabbime bin şükür. Defalarca hastanelerde agrilar inanılmaz zor. Hangı ildesin kendi doktorumu oneririrmGeçmiş olsun, evt antibiyotiklerin tadı ağızdan gitmiyor cok iğrenç, Benim antibiyotikler persembe bitti dr. Gittim 1 aylik migde koruyucu ve migde duvarini iyilestirici bir hap verdi gunde bir tane sabah aç karnina iciyorum benim anlamadığım persrmbe ilac bitti cuma migdem tekrar agrimaya başladı cumartesi yani bu sabah migde bulantisida eklendi sanki başa geri döndüm tedavi ilk badladigindada 6 gun siddetli migde bulantisi ve ağrı vardısonraki günler gecmisti rahattım sizdede boyle birsey olmusmuydu
hatirlamiyorum okadar ama tekrar bakmadimi bi test daha yapilirdiGeçmiş olsun, evt antibiyotiklerin tadı ağızdan gitmiyor cok iğrenç, Benim antibiyotikler persembe bitti dr. Gittim 1 aylik migde koruyucu ve migde duvarini iyilestirici bir hap verdi gunde bir tane sabah aç karnina iciyorum benim anlamadığım persrmbe ilac bitti cuma migdem tekrar agrimaya başladı cumartesi yani bu sabah migde bulantisida eklendi sanki başa geri döndüm tedavi ilk badladigindada 6 gun siddetli migde bulantisi ve ağrı vardısonraki günler gecmisti rahattım sizdede boyle birsey olmusmuydu
Arkadaslar toplumun %80 inin migdesinde Helicobacter pylori isimli bir bakteri yaşıyormuş bazı insanları fazla etliliyormuş nitekim benim migdemdede bu bakteriden var tedavi edilmezse ülser yaparmış dr. gittim bu bakteriyi öldürmek icin gunde 3000 mg antibiyotik içiyorum ve 14 gun boyunca devam edecek 14 gun sonunda tedaviye baska bir ilacla devam edecekmisim, cok kötü bir hastalık beni inim inim inletti 7 kilo verdim hicbirsey yiyemedim simdilik biraz biraz yiyorum yarın tekrar dr. gidicem, bu hastalığı yasayan var mı sonrasinda nasil korundular?
özele gitmistim helicobacter icin test kitleri yokmuş test yatıramadıkhatirlamiyorum okadar ama tekrar bakmadimi bi test daha yapilirdi
Antibiyotik tedavisinden sonra sikayetleriniz gecti mi? iyilesmeniz ne kadar zaman aldı?Cok gecmis olsun canim, beni mahvetti gecen sene, şöyleki sabahlara kadar kusuyor ve asla bisey yiyemiorsun kac kere acillik oldum inledim desem Allah kimselere vermesin, kac kere acilde gittim doktor farkli ilaclar yazardi en son endoskopi yaptrdm ozelde cok rahat geçti helikobakter varmis, bizmetol, simflat, ve ismi aklima gelmeyen midem koruyucu ve tekra verdi, bende afedersin hem kusma hem ishal baslardi sukur kurtuldum Rabbime bin şükür. Defalarca hastanelerde agrilar inanılmaz zor. Hangı ildesin kendi doktorumu oneririrm
Endoskopi yaptrdm şükür çok sürmedi 1haftaya toparladım bir dahada agrim olmadi ilaclar falan 2-3 hafta kullandım galiba. Önemli olan ağrının geçmesiydiAntibiyotik tedavisinden sonra sikayetleriniz gecti mi? iyilesmeniz ne kadar zaman aldı?
Merhaba bende ilk özel hast.gittim dr. Ultrason cekti sikayetlerimden helicobakter oldugumu anladı ve endoskopiye gerek görmedi 3lu antibiyotik verdi 15 gün kullandım ilac bitince sikayetlerim tekrar başladı bu sefer üniversite hastanesi gasteroloji bölümüne gittim endoskopi yaptılar o kadar antibiyotik içmeme rağmen yoğun sekilde bakteri çıktı dr. Bu sefer 4lü antibiyotik uyguladı 15 günde o sürdü o tedavi üstüne baya rahatladım tam hatırlamıyorum ama galiba 1 ay sonra dr. Çağırdı gaita testi istedi ve bakteri sıfır çıktı cok şükür ana ben bu süreçte 10 kilo verdim ilaçlardan sonra kozalak pekmezi yedim ara ara kudret narı iciyorum gayet iyiyim ama hergün migde koruyucu iciyorum ve hergün halime şükür ediyorum artık dermanım kalmamıştı... sizde muhakkak gasteorolonji bölümüne gidinMerhabalar geçmiş olsun acaba şuanki durumunuz nedir bir daha ağrınız oldu mu acaba ? İyi oldum dediğiniz yazıyı görünce umutlandım. Normalde zor geçen bir bakteri diyorlar ki bende beş aydır şikayetlerim bir türlü geçmiyor en son yirmi gün önce bir özel bir hastaneye gittim onlarında verdiği ilaçları antibiyotikleri içtim değişen bişi olmadı ilaçları almaya başkayınca iki üç gün içinde etkisini gösterip iyi oluyorum. Ancak ilaçlar bittiği gibi kusmalar ağrılar şişkinlikler iştahsızlık kilo kaybı hepsi aynı şekilde devam ediyor. Bu helikopter plori den nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Brokoli kürü, kufret narı, damla sakızı, Organik bal, çörek otu, kim ne dediyse ne önerdiyse denedim. Acaba farklı ilaçlar mı var daha etkili olan siz hangi ilaçları kullandınız acaba. Ya da başka önerisi olan yazsın Allah rızası için bu bakteri mahfetti beni
Cok geçmiş olsunMerhabalar sizede geçmiş olsun acaba şuan durumuz nasıl ? İyi olduysanız neler yaptınız acaba. Sizin gibi şikayetlerim benimde geçmiyor bir türlü ama siz yazalı baya zaman olmuş inşallah iyi olmuşsunuzdur şuan
Birde rahatsızken sabah aksam zencefil çayı yapıp içtim migde ağrıma bulantıma iyi geliyordu...1 çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı toz zencefil 1 çay kaşığı ucuyla toz zerdeçal ekleyip ilk sıcaklıgı çıktıktan sonra bal ile tatlandırıp içiyordum sizde deneyin herkeste aynı etkiyi gösterecek diye birsey yok.. bende çok araştırdım bu işin tedavisi ilaç tedavisi başka hiç bir sey helicobakteriyi öldürmüyor dediğim gibi siz muhakkak gastereontoloji bölümüne gidin endoskopiden korkmayın benim 15 dk sürdü bir uyudum bir uyandım sonrasindada hicbir sorun yaşamadım.Merhabalar geçmiş olsun acaba şuanki durumunuz nedir bir daha ağrınız oldu mu acaba ? İyi oldum dediğiniz yazıyı görünce umutlandım. Normalde zor geçen bir bakteri diyorlar ki bende beş aydır şikayetlerim bir türlü geçmiyor en son yirmi gün önce bir özel bir hastaneye gittim onlarında verdiği ilaçları antibiyotikleri içtim değişen bişi olmadı ilaçları almaya başkayınca iki üç gün içinde etkisini gösterip iyi oluyorum. Ancak ilaçlar bittiği gibi kusmalar ağrılar şişkinlikler iştahsızlık kilo kaybı hepsi aynı şekilde devam ediyor. Bu helikopter plori den nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Brokoli kürü, kufret narı, damla sakızı, Organik bal, çörek otu, kim ne dediyse ne önerdiyse denedim. Acaba farklı ilaçlar mı var daha etkili olan siz hangi ilaçları kullandınız acaba. Ya da başka önerisi olan yazsın Allah rızası için bu bakteri mahfetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?