Midnihgt / Dior parfüm

serap xoxzbodur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
655
3
116
48
Almanya
Kizlar bugün biraz alisverise ciktim.Parfümeriyede ugradim tabii...Dior`un yeni parfümü cikmis.Midnight Poison...Bayildim bu kokuya resmen.yerimseniben Aslinda poison parfümleri cok agir olur ama bu enfes birsey.Vallaha azicik denedim hala kokusu üzerimde.Ciceksi bir koku.Pahali bir parfüm ama deger dogrusu.. Tavsiye ederim.Bende almayi düsünüyorum.Etkileyici ama insani bogmuyor..( mavi flakonda)..:asigim:

evet pahali gercekten katiliyorum..Fakat bu eau de toilette degil, eau du parfüm.. ondan birazcik kullanman yeterli.Uzun zaman kullanabilirsin. ucuz aliyorum hemen ucuyor bu kalici.

tavsiyen için teşekkürler cnm....

bu parfümü kadınlar beğenmiyor erkekler bayılıyor evet bunu anladım.. tenle reaksiyona giren bi parfüm bu...beyaz tenli hatunlarda fena güzel duran bi parfüm.. ve seksi çağrıştırıyor..beğenenler müptela oluyor..beğenmeyenler kusunç buluyor tüm posion serisindeki gibi..

merhaba şekerim. Parfüm zaten her tende aynı durmaz.Ben sarışınım. Nefis kokuyor.ben şahsen öteki poisonları beğenmedim..Geçengün bir arkadaşım( erkek) bu ne ya? Süper kokuyor deyip ismini sordu. Eşim dersen bayılıyor kokusuna:jeyyar:..Afrodizyak olabilir içinde, haklısın CADIARZU

esmer olup da sıkan arkadaşlar olmuştu..ıyyy diyolardı kendi tenlerinden koklayınca.. cidden ama ben sıktığımda erkek arkadaşım boynumdan ayrılmıyor,ve geçtiğim yerde duranlar havayı kokluyor..hem çok kalıcı hem de durdukça güzelleşiyor .. ağır denilen parfüm hiç ağır bi koku bırakmıyor.. :ecrin_bebek: ayrıca hypnotic poison gibi afrodizyak etkili bi öz kullanılmış bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…