• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Midnight Poison' nasıl bir koku?

GunIsigiHayal

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
207
14
296
Ankara

Kızlar evet karşınızda midnight poison.Şişeşini ve tanıtım resimlerini çok beğendim.

Parfümü kullanan ya da kokyalan var mı?Kokusunu çok merak ediyorum.Eğer bilen varsa yazabilir mi acaba?Beyaz tenler için üretilmiş diyorlar.Zaten bembeyaz bir bayan olan Eva Green'i kullanmışlar reklamda.Merak ettim çok.

bende var ama hıçte oyle beyaz ten kokusu gıbı değil aslında yaboshayallersmile baharatlı ve biraz yoğun bir parfüm güzel bi koku ama bayanssulusmile kış için ideal olabilir

bende var ama hıçte oyle beyaz ten kokusu gıbı değil aslında yaboshayallersmile baharatlı ve biraz yoğun bir parfüm güzel bi koku ama bayanssulusmile kış için ideal olabilir

Siz beyaz tenli misiniz?Tendeki duruşu nasıl?Yani sürüldükten 1 saat sonra falan yine baharatımsı bir kokusu mu var.Çiçek kokusu diye geçiyor internette ama bilmiyorumkismile

Ben cok severek kullaniyorum,beyaz tenli olmama ragmen cok kalici ,hafif baharatli , tatli ve muthis etkileyici bir koku,kesinlikle oneririmbayanssulusmile

Back