- 20 Aralık 2019
- 3.332
- 1
- 2.546
- 83
- 24
- Konu Sahibi I LoVe You
-
Teşekür ederim deneyeceğimBu arada bepanthol ve e vitaminini cam minik bi kavanozda karıştırarak sürebilirsiniz, aynısefa balmları sürebilirsiniz veya bi güzellik salonuna gidip fikir alabilirsiniz
Almadim hayla üstümde kaldı bu hayatım boyunca da kalıcak sanırımOnarıcı kremi var la roche nin.
Leke yara izi giderici, cilt onarıcı olması lazım, bir bakın.
Elleriniz hiç kötü görünmüyor, egzama ve sedefe sahip olsanız bir derece derdim ama inanın hiçbir şey yok ellerinizde, defalarca bakınca gördüm.
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm, yardım almışsınızdır umarım aşmak için.
Teşekkür ederimElleriniz kötü değil ki
Sanırım etleri koparıyorsunuz ben de öyleydim. Hemen maniküre gidin,4-5 ay kısa da olsa protez yaptırın tırnaklarınıza yemenizi önlüyor etleri. Sonra çıkarınca unutmuş oluyorsunuz ki benimki 15 yıllık bir alışkanlıktı. İstediğiniz görüntüye kavuşursunuz insallah
Ah sanırım başka yara mı var bilmiyorum yukarıdaki arkadaş yazmış, ben hiçbir şey göremiyorum açıkçası, konu tırnak etleri değilse hiçbir şey yok
Evet artık ne zaman strese girsem ne zaman üzülsem hemen ellerimi yiyiyorum teşekkür ederimMidesi bulanan diyince ben kan yara vs görüntüsü sandim. Elleriniz hiç kotu görünmüyor. İğrenç görünmüyor. Sizin ellerinizi onarmaya degil geçmisteki mağduriyetinizi onarmaya ihtiyaciniz var. Her daim en onarici kremleri de sürseniz bu davraniş tekrarlanan bir davranış. Psikoterapi Hipnoterapi oneririm.
EllerimFotoğrafta mide bulandırıcı bir şey yokki
Benim tırnaklarım değil parmaklarına bakarsan daha iyi anlaşılır tırnak yeme huyum yik ama parmağındaki etleri kopartiyorum hepBende de aynı sorun vardı hatta tırnaklarımı yiyordum pskolojik destek aldım ama en güzel yolu protez tırnak yaptırmakta buldum 1 kere yaptırdım sonra düzenli her ay olarak bakımlarını yaptırıyorum ve bu şekilde idare ediyorum ayrıca güzel gorunuyor tırnaklarım :)
İzmir alsancak ta zenclinica diye bir yer var orada yaptırıyorum çok iyiler bu konuda zaten protez tırnak izmir diyince hemen onlar çıkıyorlar tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?