Midesi küçücük kalan canlar buraya!!!

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
merhaba kızlar
öncelikle başlangıçta kilo almakta herhangi bir sorunu olmayan ama yalnızca "yeterince yemediği" için zayıflık çeken arkadaşlarıma sesleniyorum.
ihtiyacımız olan şey ve anahtar kelimemiz "azim". bundan birazcık edinmemiz lazım.
2-3 hafta kadar cepte taşımak gerekiyor bu sihirli sözcüğü, sonrası kendiliğinden geliyor. :)

yeterince beslenememekten dolayı vücudumuzda bazı değişimler oluyor, öncelikle midemizde tabi ki.
ne kadar yersek mide o ölçüde şekilleniyor biliyoruz ki.
öyleyse şu an minicik bir midemiz var ki öyle ki birkaç lokmayla hemen doyuveriyor.
o yüzden onu BBBBÜÜÜYYYÜÜTMEK gerek :)
büyütebilmek için porsiyon miktarını ve ekmek tüketimini de arttırmamız gerekiyor.
karnımız davul gibi olana kadar yememiz lazım 2-3 hafta maalesef
ama sonrasında rahatız mide genişleyince birden kurt gibi acıkmaya başlıyoruz ama öyle hemen doymuyoruz. çok çok yiyoruz
böylece gittikçe kilo alıyoruz
daha önce denenmiş ve onaylanmıştır. lakin sonra kendimi ihmal edince birazı gitti birazı kaldı kiloların.
siz siz olun nasıl olsa kilo aldım deyip yemeyi bırakmayın benim gibi tembel olmayın
ama başlıyorum ben de, gelişmeleri yazarım

benim mide herhalde avuç kadar olmuştur bende kilo alamayanlardanım, her yolu denedim lakin sonuç 0 =(( gitmediğim doktor kalmadı en son psikoloğa gittim o da bana beynindeki düşünceleri at dedi ne kadar stres o kadar iştahsızlık (moralım bozuk olunca yemek yemem de..=) ) neyse anlaşılan benim dersim midemim küçülmesi =)) onu büyütmek için tıkabasa yemek gerekir-miş anladığım kadarıyla. birde öyle deneyelim, inşallah kesin sonuç verir
not : vejeteryanım =))

canım gerçekten engel olan bi sağlık sorunun yoksa alabilirsin kesinlikle.
vejeteryan olman hiç engel değil. :)
her öğünde mutlaka bir tabak herhangi bir çorba ve yarım ekmek mutlaka ye + işte başka ne olursa yani pilavdır sulu yemektir falan. kendini zorla bu bitmeden kalkmıyorum de kendine. ama bi kere yapıp bırakma bunu tekrarla, her defasında daha fazla arttır porsiyonunu.
kilo almak için başka çözüm yok :)

canım inan ki bu dünyada en çok istediğim şey kilo almak, görenler bu ne hal deyip moralimi bozuyorlaaar =(( kilom 40 düşün artık ne vaziyette olduğumu..sevgilim bile vücudun çocuğun vücudu gibi deyip moralimi alt üst ediyooorr ='(( neyse elimden geldiğince söylediklerini yapacağım inşallah 1 aya kalmaz 45 olurum inşallah

aynı kilodayız bu arada.

1 aydır bunun için çabalıyorum biraz büyüdü galiba :))
eskisinden daha çok yiyebiliyorum kilo da aldım zaten ama bi 5 kilo daha lazım :))

iştah açıcı bir şurup içiyorum onun baya etkisi var.günde 2 kase bebe bisküvisi yiyorum bu iyi kilo aldırıyor.bu ara da sabahları bir kaşık pekmez içiyorum biraz zor oluyor ama kilo almak için herşeyi yaparım :)) 1 ay oldu 4 kilo aldım

cok dogru söylemissin .. bende ilk baslarda zorlanarak yiyordum hatta cok yedigim günlerde bi kaç gün mide agrısından uyuyamamıstım ama simdi alıstı sükür bol bol yiyorum :))

çok doğru söylüyorsun bizim gibi sağlık sorunu olmayanların kilo alamama sebebi tamamen tembellik. ama streste çok etkiliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…