• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midesi hassas olanlar okumasın lütfen :(

Mesela saka yapar gibi bozabilirsiniz ben babama oyle yapardim.yaaa masallah baba yaaa yavass onundemi kaciriyorlarrr höp höppp diye cekiysoun derdim.bazende 😭burnunu karistirdgni yakalardim iyyyyy baskasinin babasi olsa yuzune bakmazdim suraya bak benim babam olmaya layikmisin bu kadar guzel ve temiz kzinn insanlar senden kacsinnmi istyosunnn buldunmu bari hazneyi derdim.sonrada daha gormedim.ama. cok severim babacimi kirilsin istemem

Herkesler prenses sendromunda maşallah. Koşa koşa burada konu açmak yerine sizin olmamıza vesile olan babanızla insan evladı gibi konuşarak çözmeyi deneseniz daha güzel olmaz mı yumurtadan çıkıp kabugunu beğenmeyen hanfendi.
Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmiyor olsam zaten direk soylerim. Kırarım üzerim diye düşünmeden.ben bir tanıdıktan bile yardim istemedim babam üzülür diye burada kimse kimseyi tanımıyor kırmadan etmeden nasıl soylerim diye sordum gayet aklı başında insanlar fikir verdi .

yaptıkları evet iğrenç ama bana senin bu kadar dert etmen acayip geldi
Belli bi yaşın üstündeki çok insanda görüyorum hatta gençlerde de görüyorum bu tarz pis şeyler
Mesela bir örnek vereyim pikniğe gittiğimiz arkadasım kızının altını temizledi ellerini yıkamadan çıplak elle tavuk sosladı sonrasında
Yaptıklarına anlık tepki verebilirsin “baba orası mutfak lavabosu bardakların üstünde yapma bari” gibi

Bu saatten sonra değişmez, benim babamda kısmen böyle..

Tuvalet terlikleri ile evde gezer falan..
Ben hiç uyarmadim, değişmez ki, yapacak birşey yok..

İgrenc de olsalar, anne babadır ya, tek kötülüğü buysa görmezden gelmeye çalışın.

Kızlar konu babam :KK43: Konu açıp açmamakta çok düşündüm cunku babami seviyorum.Ama artık midemi bulandıran hareketleri o kadar arttı ki sizlere danışmak istedimm .Gelelim yaptıklarına ; çay kahve çorba hepsini hopurdeterek içer , ağzı doluyken konuşur, tuvalette sigara içer,konusurke n hatta yanina yaklaşınca bile sigara kokusu vardir.Bi yerden duymuş kekik suyu dişlere iyi geliyor diye gece 1 gibi bi kalktım kekik suyunu mutfakta kaynatmışmutfak lavabosunda ağzını calkaliyor bir kaç tane de bardak vardi oraya çalkaladı.
Bugün biber kızartması yaptım domates soslu .Biberleri bölmedim uzun uzun kızarttım hangisi acı bilemedim .Aci olan tatli olana karismasin diye .Sanki spagetti yer gibi yedi ağzı yüzü domates sosu oldu .
Kızlar şimdi çok iğrenç bir seu yazicam midesi hassas olan okumasın.Bir gün babam beni arabayla atm ye birakicakti .Ama beni bekliyor sırada var baya .Hemen geleceğimi düşünmedi ben de baba su ister misin diye gittim arabaya tekrar . Burnunu karıştırmış uzatıyor heryerine bulaşmış . Midem çok bulandı belli edemedim..
Kızlar nasıl konuşucam ne yapılır böyle bir durumda .Geçen sene yemekte ağzını sapirdatinca baba yavaş yemek ye dedim .Ama normal bi sapirti degil çok abartıyor .Çok sert cıktı 26 yasinda kız babasına karşı geliyor .Okuduk besledik kendi kabuğunu beğenmiyor . Okudum memur oldum adam oldum sanıyor vs. Dedi çok uzuldum.Cozum yolu önerebilir mısınız,lütfen sadece ayyy iyy iğrenç gibi yorumlar yazmayın gerçekten eve giresim gelmiyor çözüm yolu.bir konuşma yolu istiyorum sizlerden :KK43:
Tıpta siz ve benim gibi bu tarz şeylerden rahatsız olanlar için bunun bi adı var ama unuttum bu bi hastalık mış bende sizin gibi ağzı şapırtısı ağzı dolu iken konuşanlar yemek yerken gırtlaktan ses çıkaranlar sert bişey yerken çat çut ses çıkartan insanlardan tiksiniyorum karşımda biri sakız çiğnesin deliriyorum...ama bazılarına normal geliyor aynı evin içinde anne yada kardeşler rahatsız değilmi bu konudan onlar rahatsız değilse sorun tıpkı bende olduğu gibi sizde....dediğim gibi tıpta bi ismi var ama hatırlayamadım....diğer o burun karıştırma mevzusu mutfakta gargara yapmak flnda hiç hoş değil demekki baba hijyene önem vermiyor...konuşsanda konuşmasanda inan hiç bişey değişmeyecek onun tarzı huyu bu değişmez ama belki daha dikkatli olabilir.....lakin hep sizin gözünüze batıp siz rahatsız oluyorsanız sizde takıntılısınız maalesef bende öyleyim restorantı kafeye bike gittiğimde duvar yönüne oturuyorum....konuşun ama kırıcı olmadan sadece babayı hedef göstererek değil ortaya konuşun zaten bilirse üzerine alınıp dikkat etmeye çalışır....sürekli de tekrar etmek lazım ki aklında hep olsun

Ben olsam babamla gecirecegim zamani minimuma indirirdim. Buna disardaki islerimden tutta evde yemek vs. Olaylarina kadar. Bu saatten sonra degismeyecegi gün gibi ortada. Hicbisey yapamazsiniz siz evden gidene kadar

Evli misin bilmiyorum ama babanı fazla kınama... sonra allah daha beter bi erkekle sınar seni şaşar kalırsın.. allah bi büyük konuşanı, bi de başkasını kınayanı hiç sevmez, yaşatmadan öldürmez der eskiler.. ben buna inanıyorum... o yüzden bu iki şeye çok dikkat etmek lazım..!!

Evli misin bilmiyorum ama babanı fazla kınama... sonra allah daha beter bi erkekle sınar seni şaşar kalırsın.. allah bi büyük konuşanı, bi de başkasını kınayanı hiç sevmez, yaşatmadan öldürmez der eskiler.. ben buna inanıyorum... o yüzden bu iki şeye çok dikkat etmek lazım..!!
Ben zaten kınamıyorum ki .Çok da seviyorum.babami .Sadece kırmadan halletmem lazım cunku bugün ben kırmasam.belki yarın disarida biri kiricak

Back
X