Kızlar konu babam
Konu açıp açmamakta çok düşündüm cunku babami seviyorum.Ama artık midemi bulandıran hareketleri o kadar arttı ki sizlere danışmak istedimm .Gelelim yaptıklarına ; çay kahve çorba hepsini hopurdeterek içer , ağzı doluyken konuşur, tuvalette sigara içer,konusurke n hatta yanina yaklaşınca bile sigara kokusu vardir.Bi yerden duymuş kekik suyu dişlere iyi geliyor diye gece 1 gibi bi kalktım kekik suyunu mutfakta kaynatmışmutfak lavabosunda ağzını calkaliyor bir kaç tane de bardak vardi oraya çalkaladı.
Bugün biber kızartması yaptım domates soslu .Biberleri bölmedim uzun uzun kızarttım hangisi acı bilemedim .Aci olan tatli olana karismasin diye .Sanki spagetti yer gibi yedi ağzı yüzü domates sosu oldu .
Kızlar şimdi çok iğrenç bir seu yazicam midesi hassas olan okumasın.Bir gün babam beni arabayla atm ye birakicakti .Ama beni bekliyor sırada var baya .Hemen geleceğimi düşünmedi ben de baba su ister misin diye gittim arabaya tekrar . Burnunu karıştırmış uzatıyor heryerine bulaşmış . Midem çok bulandı belli edemedim..
Kızlar nasıl konuşucam ne yapılır böyle bir durumda .Geçen sene yemekte ağzını sapirdatinca baba yavaş yemek ye dedim .Ama normal bi sapirti degil çok abartıyor .Çok sert cıktı 26 yasinda kız babasına karşı geliyor .Okuduk besledik kendi kabuğunu beğenmiyor . Okudum memur oldum adam oldum sanıyor vs. Dedi çok uzuldum.Cozum yolu önerebilir mısınız,lütfen sadece ayyy iyy iğrenç gibi yorumlar yazmayın gerçekten eve giresim gelmiyor çözüm yolu.bir konuşma yolu istiyorum sizlerden