• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midesi hassas olanlar okumasın lütfen :(

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar konu babam :( Konu açıp açmamakta çok düşündüm cunku babami seviyorum.Ama artık midemi bulandıran hareketleri o kadar arttı ki sizlere danışmak istedimm .Gelelim yaptıklarına ; çay kahve çorba hepsini hopurdeterek içer , ağzı doluyken konuşur, tuvalette sigara içer,konusurke n hatta yanina yaklaşınca bile sigara kokusu vardir.Bi yerden duymuş kekik suyu dişlere iyi geliyor diye gece 1 gibi bi kalktım kekik suyunu mutfakta kaynatmışmutfak lavabosunda ağzını calkaliyor bir kaç tane de bardak vardi oraya çalkaladı.
Bugün biber kızartması yaptım domates soslu .Biberleri bölmedim uzun uzun kızarttım hangisi acı bilemedim .Aci olan tatli olana karismasin diye .Sanki spagetti yer gibi yedi ağzı yüzü domates sosu oldu .
Kızlar şimdi çok iğrenç bir seu yazicam midesi hassas olan okumasın.Bir gün babam beni arabayla atm ye birakicakti .Ama beni bekliyor sırada var baya .Hemen geleceğimi düşünmedi ben de baba su ister misin diye gittim arabaya tekrar . Burnunu karıştırmış uzatıyor heryerine bulaşmış . Midem çok bulandı belli edemedim..
Kızlar nasıl konuşucam ne yapılır böyle bir durumda .Geçen sene yemekte ağzını sapirdatinca baba yavaş yemek ye dedim .Ama normal bi sapirti degil çok abartıyor .Çok sert cıktı 26 yasinda kız babasına karşı geliyor .Okuduk besledik kendi kabuğunu beğenmiyor . Okudum memur oldum adam oldum sanıyor vs. Dedi çok uzuldum.Cozum yolu önerebilir mısınız,lütfen sadece ayyy iyy iğrenç gibi yorumlar yazmayın gerçekten eve giresim gelmiyor çözüm yolu.bir konuşma yolu istiyorum sizlerden :(

Valla istedigini desin istedigi kadar sert ciksin. Ben olsam o an arabada oyle gorunce bilerek midem asiri bulanmis gibi böğürür hatta becerebiliyosam arabaya kusardim. Sonra da bi ton laf sayardim ne kadar pissin derdim. Kendi babamin sigara kokusuna hep ıyy uzaklaş falan diye tepki verdim adam simdi sigarayi birakmaya calisiyor bozula bozula hal kalmadi cunku.

Daha önce de böyle konu açılmıştı.
Yani 40-50 yaşına gelmiş birisini değiştiremezsinizki alışmıştır artık görmezden geliceksin bakmayacaksın.
Varsa bi psikolog hipnoz tedavisiyle alışkanlıklarından uzaklaştıracak belki onu deneyebilirsin.

Böyle bir konu geçen haftalarda da açılmıştı. Aynısı resmen. Şaşırıyorum sadece gerçekten. Buraya yazacağınız yerde babanızla kırmadan,üzmeden el birliğiyle düzeltebilirsiniz.

anneniz var mi annenizle bu durumu bi konussaniz
Annem arada şakayla karışık uyarır . Tv izlerken kuruyemiş yeniyorsa resmen tv sesiyle yarışır . Annemi hiç takmıyor artik ya da o an biraz dikkat ediyor

Daha önce de böyle konu açılmıştı.
Yani 40-50 yaşına gelmiş birisini değiştiremezsinizki alışmıştır artık görmezden geliceksin bakmayacaksın.
Varsa bi psikolog hipnoz tedavisiyle alışkanlıklarından uzaklaştıracak belki onu deneyebilirsin.
Onu hiç kabul etmez

Kızlar konu babam :KK43: Konu açıp açmamakta çok düşündüm cunku babami seviyorum.Ama artık midemi bulandıran hareketleri o kadar arttı ki sizlere danışmak istedimm .Gelelim yaptıklarına ; çay kahve çorba hepsini hopurdeterek içer , ağzı doluyken konuşur, tuvalette sigara içer,konusurke n hatta yanina yaklaşınca bile sigara kokusu vardir.Bi yerden duymuş kekik suyu dişlere iyi geliyor diye gece 1 gibi bi kalktım kekik suyunu mutfakta kaynatmışmutfak lavabosunda ağzını calkaliyor bir kaç tane de bardak vardi oraya çalkaladı.
Bugün biber kızartması yaptım domates soslu .Biberleri bölmedim uzun uzun kızarttım hangisi acı bilemedim .Aci olan tatli olana karismasin diye .Sanki spagetti yer gibi yedi ağzı yüzü domates sosu oldu .
Kızlar şimdi çok iğrenç bir seu yazicam midesi hassas olan okumasın.Bir gün babam beni arabayla atm ye birakicakti .Ama beni bekliyor sırada var baya .Hemen geleceğimi düşünmedi ben de baba su ister misin diye gittim arabaya tekrar . Burnunu karıştırmış uzatıyor heryerine bulaşmış . Midem çok bulandı belli edemedim..
Kızlar nasıl konuşucam ne yapılır böyle bir durumda .Geçen sene yemekte ağzını sapirdatinca baba yavaş yemek ye dedim .Ama normal bi sapirti degil çok abartıyor .Çok sert cıktı 26 yasinda kız babasına karşı geliyor .Okuduk besledik kendi kabuğunu beğenmiyor . Okudum memur oldum adam oldum sanıyor vs. Dedi çok uzuldum.Cozum yolu önerebilir mısınız,lütfen sadece ayyy iyy iğrenç gibi yorumlar yazmayın gerçekten eve giresim gelmiyor çözüm yolu.bir konuşma yolu istiyorum sizlerden :KK43:

eskiden çok kınardım yaşlıları(büyük ebeveynler), sürekli geğirme,ağız kokusu falan diye, bu yıl bir ara çok fena bir mide rahatsızlığı geçirdim reflüme ek olarak sürekli lavabodaydım, gecelerim hep geğirmekle geçiyordu 10 dakikada bir gibi tutulamayan bir geğirme, sabah ağız gargarası diş macunu, şarjlı diş fırçasına rağmen ağzım çürük sebze gibi kokuyordu, dedim allah büyük konuşturmayacakmış demek ki.
daha da büyük konuşmam, hepimiz herşeyi yaşayabiliriz, babanızı kırmayın :)
şakayla uyarın, çorbayı siz de sinir olsanız da bak baba böyle ses çıkıyor diye yapabilirsiniz.

Benim babamda yemek yerken konuşuyo sesli yiyor :KK11: nefret ediyorumsöylüyorum da söylediğim zaman düzeltiyo kendini sonra hop tekrar aynı yani demem o ki düzelmez boşuna uğraşma

toplum ahlak kurallariyla ilgili bir kitap alip kendiniz okuyun ortada birakip gidin belki merak eder de acar okur

İster baba olsun ister dede olsun bazı toplum kurallarına uymak zorunda. İğrenç ya. Ne laf ederse etsin kesinlikle söyleyin hatta kavga bile edin. Koskoca adam burnunu uluorta karıştırmayacağını bilmiyor mu sanki? Ya da mutfak lavabosunda ağız çalkalanmayacağını bilmiyor mu basbayağı biliyor ama işine gelmiyor. Nasıl olsa laf eden yok diye salmış. Annenize yazık böyle bir adamla aynı yatakta yatıyor. Benim eşim böyle şeyler yapacak var ya boşanmaya kadar gider iş. İyice rencide etmeniz gerek babanızı. Yaşça büyük olabilir ama bazı konularda sınıfta kalmış üzgünüm.

Siz evlenirseniz eşiniz de benzer sahnelere maruz kalırsa o zaman daha kötü olursunuz:///
Benim kp in de yemek yerken sürekli dişindeki artıkları çıkır çıkır temizleme huyu vardı, ne iğrenirdim..eşim acayip mahcup olurdu:/
Bir arkadaşınızı ayarlayın, babanızın bu hallerine abartılı tepki versin, “amca nasıl bir hareket bu desin, kussun” belki işe yarar;)

26 yaşına kadar bu hallerine alışmış olmanız lazım, bu saatten sonra yapacağınız bir şey yok, evlenip temiz temiz kendi evinizde oturun. Babanızın evine girmek bile istemiyorsanız tek çareniz ayrı eve çıkmak yada evlenmek

Back
X