• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midenizi bulandirmak istemem ama

zizizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
216
20
0
İstanbul
Basliktada belirttigim midenizi bulandirmak istemem ama benim derdim göbek deligim. Arada bi geciyor ama göbegim akıyor yani pis bi koku ve kulak pisligi gibi bisey cikiyor :-( ve aciyor. Daha once basina boyle bisey gelmis olan varmi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Basliktada belirttigim midenizi bulandirmak istemem ama benim derdim göbek deligim. Arada bi geciyor ama göbegim akıyor yani pis bi koku ve kulak pisligi gibi bisey cikiyor :-( ve aciyor. Daha once basina boyle bisey gelmis olan varmi..

aynısı kardeşimde oldu ama o sürekli göbek deliğiyle oynardı tik olmuştu onda sonunda mikrop kaptı sanırım sürekli akıyodu batikon sürüp üzerini steril gazlı bezle örtttük arada da antibiyotik merhem almıştık eczacıya sorup

aynısı kardeşimde oldu ama o sürekli göbek deliğiyle oynardı tik olmuştu onda sonunda mikrop kaptı sanırım sürekli akıyodu batikon sürüp üzerini steril gazlı bezle örtttük arada da antibiyotik merhem almıştık eczacıya sorup

Gecmis olsun.
Benim oyle bi durumum yok yani tikim yok
Sanirim benimde bi dr gorunme zamanim geldi

Baska bole bi durum yasayan varmi aranizda

Ben yasamadim ama yerinde olsam hemen doktora giderim canimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben yaşamadım ama göbek deliğinde kir birikebiliyor onu doktor kontrolünde temizleyebilirsin kendin yap diyemem Allah korusun kötü sonuçlar doğurabilir ama doktora göster muhtemelen dediğim gibi bi durum kir birikmesi tıpkı kulağımızda olduğu gibi

ben yaşamadım ama göbek deliğinde kir birikebiliyor onu doktor kontrolünde temizleyebilirsin kendin yap diyemem Allah korusun kötü sonuçlar doğurabilir ama doktora göster muhtemelen dediğim gibi bi durum kir birikmesi tıpkı kulağımızda olduğu gibi

Ben temizliyorum tekrarliyo . Tesekurler tavsiyeniz icin dr gidicem galiba evet

öncelikle geçmiş olsun
bu daha önce benim başıma geldi
göbek deliğimden sarı bir iltihap geliyordu.
atletim sürekli kirleniyordu. Dahiliyeye gitti. bana batikon ve bir ilaç vermişti.
kullandım geçmişti. Doktora görünmeni öneriyorum ve göbek deliğinle sakın oynama su değdirme

Son durum nedir? Doktora gittiniz mi, ne söylediler?

Canim seni korkutmak istemem ama hemoraitin yoksa bir doktora gozuk sakin erteleme bir tanidigim vardi bir yillar once aynisi ona olmus ve onemsemedigi icin gitmemis doktora ve aradan 5 yil falan gecmis ve kabiz olmaya baslamis doktora gittiginde bagirsaklar bitmis Allahim kimseye yasatmasin ne olur ustune alinma ama adam bagirsak kanseri oldu ve 150 kiloluk adam 6 ay da 35 kilolara dusup hayatini kaybetti doktora ilk gidip sordugunda soylemis yillar once 5 sene 6 sene once bir iki sefer oldu kanamam onemsemedim deyince doktor kizmis hatta erken teshisin hayat kurtardigini bile bile kendinize neden eziyet etmeyi seversiniz diye canim daha ilk sefer git bir doktora baktir herseyin kotusunu de dusunmek zorundasin kendimce birsey oldugunu zannetmiyorum kabizmissin zorlamis olabilirsin kendini ondan olabilir tabiki kotu dusunme tabi ama genede sor yani

Az once baskabir konuya yaziyordum meger hayvanlarla ilgili konuya gondermisim sonra fark ettim birdaha yazmakla ugrasmayayim diye kopyaladim simdide buraya gonderdim yanlislik konunuzu iskal ettim kusura bakmayin:( yetkili arkdaslar kizacak bana ama yanlislik oldu malesef iyi gunler gelmisken bende soyleyeyim canim fikrimi bencede bir doktora gozuk bi baktir bakalim ve bizede bilgi ver bilgimiz olsun neden ne icin olurmus tesekkurler

Iki kere oldu bende. Tenturdiyot mu nasil yaziliyorsa iste :)) onunla temizle ve pamuga damlatip deliğe koy. Üzerini de yara bandiyla yapistir ki düşmesin. 2-3 güne kadar geçiyor

Bende de yıllardır aynısı var her gün duş alırım temizlikle alakası yok yani bunun
Sıkma canını kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama doktora git içini rahatlatmak istersen

Malesef doktora gidemedim özel sebeplerden dolayi ramazandan sonra gidicem insallah. Sonucu buraya yazarim tesekkurler tavsiyeleriniz icin

Back