Midemden Rahatsızım

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
geçen sene dışarı çıkıp rahatça gezerdim son 8 aydır midemle uğraşıyorum eskisi gibi de değilim midemi etkileyen sebepte stresmiş bütün tahliler endoskopi vs. yapıldı reflü dendi midede iltihap sarkma ne ararsan yani çölyaktan şüphelendiler geçende doktora gittim sonuçları gösterdim kan tahlili yaptırdı eğer gerçekten çölyaksam buğday türü şey yiyemicem zaten baharatlı veya kızartma türü birşey yesem hemen fenalaşıyor midem sırf patates kızarması yedim diye 6 saat mide sancısı geçirdim damardan iğne felan zor geçirdi. Benim gibi derdi olan var mı aranızda

Geçmiş olsun. .
Mide çok kötü oluyor. .
bende ülser var .
.

Ülser bende de gençlikten beri var. Genc yaşımda bir grip olmuştum. Hapları limonu aynı anda aç karna mideye gönderince o kımyasal haplar limonla birlikte midemi yara yaptı. ama sorun değil artık kontrolüm altında, özel bir karışımım var onu ara ara kullanıyorum ve özel perhizim var hiç sorun olmuyor. Daha kesin iyi eden bir gelişme olursa lütfen yazın abna ben de perhizden kurtulmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…