- 20 Nisan 2007
- 412
- 1
- 39
- Konu Sahibi askprensesi
arkadaslar ben hamieylim ama beni midem yaniyor ne yaptiysam gecmiyor acaba ne yapmaliyim aksamlari cok oluyor yardimci olursaniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az az ve sık yemek yemelisin bebeğin yaptığı baskıdan olduğunu söylüyo herkes benimde buaralar yanma var midemde 36.haftamızdayız büyüdü artk bebişim sığamıyo galiba :) hayırlı doğumlar canım
arkadaslar ben hamieylim ama beni midem yaniyor ne yaptiysam gecmiyor acaba ne yapmaliyim aksamlari cok oluyor yardimci olursaniz sevinirim
ben 6 haftalık hamileyim ama hamilelikten önce de midem sürekli yanardı. daha kötü yanmasına sebep olduğu için akşamları su bile içemezdim. bu aralar daha da arttı yanmalar ben hep soğuk birkaç yudum sütü yavaş yavaş içerim çok iyi gelir. yalnız koca bir bardak değil soğuk bir kaç yudum ve yavaş yavaş:) çünkü çok fazla içerseniz yine midedeki asit seviyesi yükselir ve rahatsızlık artar..[/QOlurmu öyle sey Tarhan ?
Benim tek ilacim o mis gibi bir bardak dolusu süt, aslinda o süt midedi asidlerin islevlerini kaybettiriyor =) Ki, doktorumun dedigi bu.lmaz: Arti, bakdim hic süt etki dahi yapmadiysa yazdigim gibi Rennie adindaki hamillelerin de emebildigi mide asidi düzenleyici emme sekerini yiyiorum Elhamdülillah geciriyor..
Rabim herkesin sifasini versinzemuszemus
Oyyhh maasallah sana da =)
Rabbim hayirlisi ile yavrunla kavustursun insallah seni de.:1hug: