Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Midem bulanmıyor
- Konu Sahibi CuteMom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gulencim , bulantilar 6 veya 7. haftada basliyor, kimilerinde de 8. haftada ama o doıneme kadar olmayanlarda genelde bulanti olmuyormus. yoksa yoktur ne sanslisin :)) takma kafayi buna.
ben ikiz gebelik yasiyordum 8. haftada bile hicbir bulantim yoktu, gferci sonra birini kaybettim bebislerimin ama simdi 22. haftyami bitiriyorum ve baska bir sikayetim olmadi. sen bebisinin sagligina odaklan, bunlari dusunme..
ben ikiz gebelik yasiyordum 8. haftada bile hicbir bulantim yoktu, gferci sonra birini kaybettim bebislerimin ama simdi 22. haftyami bitiriyorum ve baska bir sikayetim olmadi. sen bebisinin sagligina odaklan, bunlari dusunme..
gulencim , bulantilar 6 veya 7. haftada basliyor, kimilerinde de 8. haftada ama o doıneme kadar olmayanlarda genelde bulanti olmuyormus. yoksa yoktur ne sanslisin :)) takma kafayi buna.
Merhaba canım,
İkizlerinden birini kaybettiğini söylemişsin çok üzüldüm.Allah diğerine uzun ömürler versin.Ben de aynı durumla karşılaşma riskindeyim ve doktorun söylediğinden pek bişey anlamadım.6+5ken gittiğimde biri 7+1 diğeri 6+5di.Ancak boyutlaru yarı yarıya farklı.Küçük olanda da kalp hareketi var ama kend kendine yok oabileceğini yada bir eksikliği olabileceğini söyledi.Müdahele gerekmicekmiş.O yok olcakmış.Nasıl ya diğerini etkilemez mi?Ben nasıl anlıyıcam?Kafamda bir sürü şey var şimdi sen de durum nasıl oldu.Beni aydınlatısan çok sevinirim.
Ya bi de arkadaşlar özel durumumdan dolayı Ohss tedavisi sırasında 3 kez aneztezi aldım gebeyken.Bu durumla ilgili olabilirmi sizce?