Benim için burdan bile üzülen birilerini duymak bile..... Kendime artık acıyorum , hayat dolu iken yaptığım hesaplara inanamıyorum , defalarca aynı şey yaşandı , şuan hala ağlıyorum , içimde Volkan patlıyor , Ağlayarak söndürmeye çalışıyorum , eşime çok kızgın ve kırgınım , yine bişey yaşanmamış gibi davranmamı bekleyecek , elti hamile takında doğum yapacak , biti hasta olacsk , özel bi gün olacsk vs vs yine ben yine ben , bilmem kim sopalı küfürlü kavga etmişler de tekrar iki şike birbirini affetmiş örneğini veriyor bana dün aksam , ben öyle düşük biri değilimÖncelikle çok geçmiş olsun, hasta halimle ağladım demenize çok üzüldüm.
Eşinizin hatrı için dahi olsa bir yere kadar dayanabilirsiniz, saygısızlık etmediğiniz sürece içinizdekileri dışa vurmanın vakti gelmiş bence. Herkes haddini bilmeli kim olırsa olsun, birazda onlar sizin egonuzu tatmin etsin.
Korkaklık mı benimkisi yoksa pişman olma korkusu mu bilmiyorum , eşimi hiç affedemiyorum bu konuda hiç , ameliyat sonrası annesinin gezmeye Gittiği il yol üstünde diye uğramak istedi akrabaları da orda diye , yol boyunca ağladım sinirinden yine onların ayağına ben gidiyorum diye , kendi hep ezilmiş benim de aynı olmamı başka yol bilmediğini söylüyor , ameliyat Gözümden oldum cayır cayır yanıyor şimdi , iyice bulandı , içim öfke doluSana bu onursuz hayatı sunan adamla bağlarını kopartmamana neden ne?
Korkaklık mı benimkisi yoksa pişman olma korkusu mu bilmiyorum , eşimi hiç affedemiyorum bu konuda hiç , ameliyat sonrası annesinin gezmeye Gittiği il yol üstünde diye uğramak istedi akrabaları da orda diye , yol boyunca ağladım sinirinden yine onların ayağına ben gidiyorum diye , kendi hep ezilmiş benim de aynı olmamı başka yol bilmediğini söylüyor , ameliyat Gözümden oldum cayır cayır yanıyor şimdi , iyice bulandı , içim öfke dolu
onuşma değil de tartıştık sabah sana ne yaptım diyor , bişey olur da bana onlar yüzünden baskı yapacaksan hemen şimdiden boşan artık çok ciddiyim dedimGeçmiş olsun.
Bu şekilde kendine zarar veriyorsun.
Eşinle konuşup bu nedenlerle ailesi ile görüşmek istemediğini söyleyemez misin?
K
onuşma değil de tartıştık sabah sana ne yaptım diyor , bişey olur da bana onlar yüzünden baskı yapacaksan hemen şimdiden boşan artık çok ciddiyim dedim