Hayatinda anoreksiyayi duymamis konu sahibi. Size biraz acarmisniz demis. Sakin acmayin cunku kilo vermek istyor ogrenirse ne oldugunu, bilerek anoreksiya edecek kendiniAcilen doktora gidin anoreksiya olabilirsiniz
Gitti anoreksiyayı araştırıyor internette şu an benceHayatinda anoreksiyayi duymamis konu sahibi. Size biraz acarmisniz demis. Sakin acmayin cunku kilo vermek istyor ogrenirse ne oldugunu, bilerek anoreksiya edecek kendini
Gitti anoreksiyayı araştırıyor internette şu an bence
fayda görmedim desem olmaz gittim ama uygulamaya gelince olmuyorBen zamaninda diyetisyen yardımıyla 12 kilo vermiştim (hepsi geri alındı tüh Allah kahretmesin) öyle hiç yememezlik yapmadım açıkçası. Gayet sağlıklı bir şekilde her şeyden az az yiyerek zayiflamistim. Kaldı ki midem küçülmemiş ki tüm kilolari 1 sene sonra geri aldım. Sagliksiz bir zayıflama olmuş sizinkisi. Bence acil diyetisyene görünün.
Aynen her şey kafada bitiyor. O zamanlar çok istekliydim kilo verdim özgüvenim yerine geldi sonra hop aldım. Ne özgüven kaldı ne istek. Bir süre sonra çikolata yemeyeceksem yaşamayayim moduna girmiştimfayda görmedim desem olmaz gittim ama uygulamaya gelince olmuyoryasaklar cazip geliyor nefsime söz geçirmem gerek sanırım.
hastalık takıntım yok çok şükür sormak Ayıp değil bence.Hayatinda anoreksiyayi duymamis konu sahibi. Size biraz acarmisniz demis. Sakin acmayin cunku kilo vermek istyor ogrenirse ne oldugunu, bilerek anoreksiya edecek kendini
Ya biz hiç Zayıf olamayacak Mıyız ?Aynen her şey kafada bitiyor. O zamanlar çok istekliydim kilo verdim özgüvenim yerine geldi sonra hop aldım. Ne özgüven kaldı ne istek. Bir süre sonra çikolata yemeyeceksem yaşamayayim moduna girmiştimyaşam felsefesi haline getirmek lazım, benim gibi siskolar yapamaz
156ya 74 olarak seni çok iyi anlıyorumYa biz hiç Zayıf olamayacak Mıyız ?
Ünlülere bakıyorum boy 170 kilo 55.
Kendime bakıyorum boy 160 kilo 70.
Onlarla kendimi kiyaslamak değil bu. Bakıyorum yakışıyor zayıflık hepsine .
Bana da yakisir biliyorum. Ama neden veremiyorum veriyor . Şu yaşıma kadar her yolu denedim. Spor da yaptım. Daha çok acıktım kilo bile aldım.
Bir bu yöntem beni zayıflatıyor dedim ki o da mide bulantısı yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?